nem post

PYRACHI nap

Amikor azt vesszük észre, hogy elégedetlenek vagyunk, az állandó stressz és feszültség lesz a mindennapi társunk, majd testünkben is létre jönnek a fizikai elváltozások, betegségek, akkor van szükség a PYRACHI kezelésre.

Ilyenkor segítségre szorulunk, meg kell tisztulnunk, az energiáinkat pótolnunk, és áramoltatnunk is szükséges. Ezt a segítséget adja meg az általam készített PYRACHI, mely az eddigi ismereteim, és kapott tudásom alapján jelenleg az alábbi esetekben nyújt segítséget:

  • Gyógyulás
  • Energiák, csakrák tisztítása, és megfelelő működésük beállítása
  • Spirituális fejlődés felébresztése, segítése
  • Új Szellemi Ember felébredése

A Föld energiamezője fontos lépéseket követel tőlünk. A Kozmikus tiszta energiának az áramlása segít a Földünknek, az emberiségnek, minden egyénnek, hogy megtisztulhasson és beteljesítse feladatait.

Célunk, hogy az egészséges emberiség spirituális erejét felszínre hozzuk, és az embereknek egy jobb lehetőséget nyújtsunk a céljaik megvalósításához. A PYRACHI erősíti a Testet-Lelket, segít visszaemlékezni az Isteni származásunkra.

Csak üljön le, és ez a „csoda” megtörténik!

Az első kezelés előtt konzultáció szükséges a kezelés napját megelőzően. A kezelés napján nincs konzultáció. (Akikkel már kezelés során találkoztam, azok számára nem kell konzultáció)

további részletek itt!

Szeretettel várlak:

Szalontai Miklós +3630/604-7040