nem post

Elengedő-Lélekfelszabadító kezelés

Minden lelki diszharmónia megjelenik az energetikai testünkben. Ha ez az állapot tartóssá válik egy idő után testi-lelki kiegyensúlyozatlanság, rossz közérzet. majd fizikai betegségként megjelenik az életükben. Amennyiben csak tünetet kezelünk, elnyomjuk a lélek jelzését, hamarosan újabb más tünet formájában jelentkezik lelkünk elégedetlensége.

A terápia során a páciens problémájához alkalmazva komplex kezelést alkalmazok. Minden kezelés egyedi, a „Mennyei Vezetés” tudja, mire van szükségünk. Legmagasabb Tudatosság segítségével több síkon dolgozunk, semlegesítjük a belső-külső visszahúzó erőket, önzabáló mintákat, téves hitrendszereket. elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintákat, helyreállítjuk a Test-Lélek-Szellem kapcsolatát.

A kezeléssorozat testi és lelki felszabadulással jár, könnyebbé, kiegyensúlyozottabbá teszi a mindennapokat „más színben látjuk a világot”.

Jó eredménnyel alkalmazható problémák mögött meghúzódó érzelmi gócok, blokkok oldására, nehezen gyógyuló, elhúzódó fizikai betegségek terápiájára, különböző fájdalmak enyhítésére.

Bejelentkezés: