nem post

Hastánc

Mayer Rozália
 / 
Kedd esténként 18:45 - 20:15

2000-ben kezdtem el foglalkozni az Orientális tánccal. A Testnevelési Egyetem - Rekreációs Sportoktató és Hastáncoktató képesítésével rendelkezem.
Tánctudásomat szeretem más táncok művelésével színesíteni. Az eltelt időszak alatt a Flamenco, a Step, a Hawaii Hula-Hula, a Salsa, és az Afro táncok mint kiegészitő táncok szerepelnek koreográfia táramban.

Az általam tanított Orientális tánc a modern és klasszikus arab elemeket foglalja magában. Óriási szerencse, hogy e tánc kortalan, fiatal és idősebb, sovány és telt hölgyek mindegyikét szeretettel várjuk.

Hitvallás:

A tánccal az ember a lelkéhez talál utat. S ha a lelkével táncol, az egész Univerzummal van együtt. S ha az Univerzummal van együtt, akkor elárasztja boldogsággal az egész világot. Szeretem művelni, szeretem tanítani...  

Referenciák:

  • 2003-2006 között 15 magyar hastáncverseny aktív résztvevőjeként I, II, III. helyezések és Zsűri különdíjak, amatőr, profi  és látványtánc kategóriákban.
  • 2002-től évente megrendezésre kerülő Hastánc és Flamenco Fesztiválok, Táncestek aktív fellépőjeként szerepelek Magyarországon.

Várunk minden kedves táncolni vágyót!

Mayer Rozália

Kedd esténként 18:45 – 20:15 – ig

Óradíj: 1.800 Ft

4 alkalmas bérlet 6.000 Ft

Mayer Rozália: +3630/480-1398 (érdeklődjön a pontos részletekről)