nem post

Szokj le függőségeidről! - Huszti Sándor előadása

Számos függőségtől, szenvedélybetegségtől szenvedhetünk, mint például a már komoly múlttal rendelkező alkoholizmus, dohányzás, drogozás, vagy a napjainkban egyre gyakoribb játékszenvedély és számítógép-függőség. Vannak más élet és kapcsolat-romboló addikciók is: párkapcsolat és szex függőség, munkamánia, evési zavarok...

Bármely függőséget, szenvedélyt vizsgáljuk önismereti eszközökkel, közel ugyan azt találjuk a mélyén: egy érzéshez való ragaszkodás, mint például az öröm, a szabadság, a siker, vagy a hatalom érzései.

Ezek az érzések hiányoznak elviselhetetlen módon a szenvedélybetegnek, kb. úgy, mint bármelyikőnknek az étel, pár napos éhezés után. Csodálkozunk, hogy nem bír magával a függő és a józan ész kontrollját félretolva ismét a pótszerhez, pótcselekvéshez nyúl?

Ha valahogyan meg tudnánk adni magunknak, másoknak azokat a mélyen hiányzó érzéseket, ami hiányzik, akkor ezzel alapjaiban lehetne megszüntetni a szenvedélybetegséget.

Az előadás és közös gondolkodás során segítek felismerni, hogy mi ennek a módja, hogyan szabadulhatsz meg a függőségeidtől, szenvedélyeidtől.

Belépődíj: 1500 Ft

Szeretettel várlak és hívd el a barátaidat, ismerőseidet is!

Huszti Sanyi

www.onmegvalositas.hu