nem post

InteGrál életvezetési tanácsadás

B Kovács Zoltán

ISMERKEDÉS AZ INTEGRÁLSZEMLÉLET MODELLJÉVEL ÉS AZ INTEGRÁLPSZICHOLÓGIÁVAL
 

Fejlődésük iránt elkötelezett Útonjáróknak - saját élményű gyakorlatokkal! Amiben részed lehet, az jelenleg a legmegbízhatóbb térkép önmagunkhoz és a Világhoz! 

Az Integrálpszichológia szerves egésznek tekinti a személyiségfejlődés önmegvalósítás-önmeghaladás válságain keresztül vezető folyamatát a transzperszonális/spirituális kiérzékenyülés és a Felébredés bekövetkeztéig. Célja - hogy a világ legátfogóbb, szó szerint minden tanítás, vallás és elmélet közös értékeit magába foglaló tudásával gyakorlatokon keresztül mutassa meg az emberi tudatosodás szintjeit. 

A hangsúly mindig a megtapasztaláson van - változatos gyakorlatokban átélhető saját élményeken keresztül vezet el a testérzetek, érzések és gondolatok integrációjához, majd azok meghaladásával a Spirituális Szentség kapujáig. Hangsúlyozza az önmegvalósítás, a saját egyediségünk és saját Utunk megtalálásának fontosságát, és felkészít a transzcendens energiák érzékelésére, befogadására. 

Megláthatod benne önmagadat az Úton - hol tartasz, mit hagytál ki, mit kell bepótolnod, mi a következő elérhető lépés, s hogy számodra merre van az előre? Megláthatod általa, hogy a spiritualitásba való menekülés helyett néha fontosabb a saját Árnyékunkkal szembenézni...s így a stabil feltisztulás után, krízisek nélkül lesz esélyed a Szentség örök biztonságot adó Örömét megtapasztalni.

Rendszeres csoportfoglalkozások minden csütörtökön 17:30-tól-20:00 óráig.

Csatlakozz mielőbb, ha szeretnéd magabiztosan, áradó örömmel és szeretettel a szívedben élni mindennapjaidat, ha szeretnéd megérteni önmagad és kapcsolataid működését, a társadalom és a világ fejlődési folyamatait! 

B Kovács Zoltán

Tel: 20 973 5692    Email: hermess40@gmail.com