nem post
Oktatás

Alapfokú IET Tanfolyam

Rózsás Andrea
 / 
2015. 09. 26.

Mi az az IET ?

Az Integrált Energia Terápia, röviden IET egy olyan energiagyógyászati módszer, amely 9 sejtmemória területen sejtszintről szabadítja fel a negatív tapasztalatainkból származó lerakódásokat , kitisztítja azokat az energiablokkokat, amik az egészséged, életcélod, jóléted és kreativitásod útjában állnak, majd a helyükre pozitív lenyomatot rögzít, így kitárja a kapukat a személyes fejlődésed előtt.  A folyamatot a terapeuta vezeti, azt tisztítja, amit a páciens kész elengedni. A tényleges gyógyító maga a kliens.

Az IET rendszeréről, a terápiáról, az IET tanfolyamokról részletekért kérlek kattints ide: http://www.ietoktatas.hu/index.php?oldal=fooldal

IET OKTATÁS

Az IET  tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettség sem szükséges hozzá. Ez egy nagyon hatékony módszer, mellyel önmagunkat és másokat is kezelhetünk. Önálló terápiaként vagy más technikákkal kombinálva (pl Reiki) is használható. Alap-, közép-, és felsőfokú szinten, 1-1 napos kurzusokon folyik a képzés, ahol a tanítványok az elméleti, gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet kapnak, mellyel az amerikai The Center of Being IET terapeutájaként dolgozhatnak bárhol a világon.

Szeretettel hívom fel a figyelmet arra, hogy a tanfolyamokon nem csak olyan tanítványok vesznek részt, akik energiaterapeutaként szeretnének dolgozni, hanem,  sőt túlnyomórészben olyanok, akik egyszerűen a saját fejlődésük érdekében jönnek megtanulni ezeket a csodálatos technikákat, melyeket aztán a mindennapi életükbe tudnak ültetni, jobbá téve azt. 

Az IET  egy beavatás alapú energiaterápia rendszer, melynek 4 szintje van: Alap-, Közép-, Felsőfok és a Mester-Okatói szint. 

ALAPFOKÚ IET R TANFOLYAM

Annak ellenére, hogy alapfoknak hívjuk, a tanfolyam képessé tesz arra, hogy elvégezz egy Integrált Energia Terápiát magadon, egy másik emberen személyesen vagy távkezelésben.  A 12 szálú spirituális DNS-ből az 1.(fizikai) és a 2.(érzelmi) DNS párokkal dolgozunk, ami képessé tesz fizikai és érzelmi energiablokkok kitisztítására és arra, hogy ezek helyén pozitív fizikai és érzelmi szintű energialenyomatokat hagyj.

RÉSZEI: alapfokú IET  beavatás; angyali szívkapcsolat technika; az IET  energia integrációs pontok lokalizálása és használata; energiaanatómia és az IET  sejtmemória térkép bemutatása; alapfokú IET kezelés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

A beavatásról, az Angyali szívkpcsolat technikáról, a sejtmemória tisztításról és a megerősítő lenyomatokról itt olvashatsz: http://www.ietoktatas.hu/index.php?oldal=alapfoku-iet

 

Időpont: 2015. szeptember 26., szombat, 10.00-18.00. Érkezés: 9.45.

Helyszín: Van Egy Hely Életenergia Központ 1085 Budapest Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)

Ár: 30ezer Ft, amely tartalmazza az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet; a megfelelő szintű IET (magyar nyelvű) tankönyvet; jegyzetfüzetet; tollat; a helyszínen elfogyasztott teát, kávét, vizet, aprósüteményt.

A tanfolyamokra csak jelentkezéssel lehet résztvenni. A jelentkezést visszaigazoljuk, kizárólag így érvényes a regisztráció! Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 napon belül, kérlek keress telefonon vagy sms-ben.

Információ, jelentkezés: 06-70/7705588; andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea