nem post

Kineziológia Rozival

Biomérnöki múlttal és három gyermekes édesanyaként 2003-ban lettem kineziológus. Képesítésemet államilag elismert vizsgarendszerben szereztem.
Tudásomat azóta is folyamatosan gyarapítom.  A kineziológia 3 ágát tanultam.  A  One Brain módszer a test, lélek, szellem egységesítését tartja szem előtt,  a Brain Gym a kineziológiai rendszerek tanulási problémákra kifejlesztett változata. A Touch for Health, magyarul Gyógyító érintés tartalmaz legtöbbet a meridián rendszerrel kapcsolatos hagyományos kínai orvoslás tanaiból.  Ezen kívül kineziológiai tanulmányaim során számos ún. minitanfolyamon is részt vettem, ahol speciális oldási meneteket sajátítottam el, többek között például allergiák, túlsúly, megszállottság kezelésére.

Tanultam Bach-virágterápiát, bioenergetikát. Reiki mester vagyok. Megismertem az Érzelmi Felszabadító Technikát (EFT) és az Attractor Field Technikát (AFT). Voltam Atlantiszi AROLO és Angyalkommunikáció tanfolyamokon is.  A családállítás elméleti alapjaival is megismerkedtem és segítőként rendszeresen részt vettem állításokon. Nemrégiben böjtvezetést is tanultam. Ismerem és előszeretettel alkalmazom az ősi  hawaii-i gyógymódot, a Ho’ponopono-t.

Saját problémáimon, elakadásaimon (mert, hogy azért nekem is vannak), folyamatosan dolgozom. Imádkozom, meditálok, jógázom. Ha szükségét érzem, magam is segítséget veszek igénybe. Fontosnak tartom az energetikai tisztaságom fenntartását és a rendszeres feltöltődést.

Módszerem:

Munkám természetesen nem helyettesíti az orvosi kezelést, alternatív és kiegészítő jellegű. Az általam tanultakat felhasználva fejlesztettem ki egyéni kineziológiai alapú gyógyítói/segítői rendszeremet, melyben személyre szabottan ötvözöm a különféle tudásokat, hogy leghatékonyabban tudjak segíteni. Az évek során ez egyre kifinomultabbá és eredményesebbé vált. Úgy érzem munkámhoz nagyon komoly segítséget kapok az égiektől, amiért rendkívül hálás vagyok. Tevékenységemet az ember testi, lelki, szellemi jóllétét segítő szolgálatnak tekintem. Ebben a folyamatban valójában én csak egy tiszta csatornaként működöm a szeretet gyógyító és segítő energiáinak áramoltatásához.

Egyéni terápiák és csoportos foglalkozások keretében igyekszem segítséget nyújtani.
Kineziológusként az energiarendszerrel dolgozom és minden alkalommal izomtesztelést alkalmazok, ami egy bámulatos információszerző eszköz a kezünkben (értsük ezt akár szó szerint), ha megfelelően használjuk.

Kineziológiai izomtesztelés segítségével feltárom azokat az akadályokat, amelyek gátolják az adott témában, ügyben való előrehaladást, javulást, fejlődést, gyógyulást. Ezek az akadályok lehetnek gondolati, érzelmi, lelki, szellemi szinten vagy egy negatív kapcsolatból is eredhetnek. Ilyenek többek között például a korlátozó szülői minták vagy a gyermek-én sérülései. Félelmekből, fájdalmakból adódnak, amelyek vakfoltokat, blokkokat építenek. A félelem lerombolja az ember önbecsülését, méltóságát, tehetetlenné és szerencsétlenné teszi.
Az akadályok feltárását, beazonosítását követően kineziológiai integráló gyakorlatokkal létrehozzuk az egységet. Ha szükséges, egyéb kiegészítő terápiákat is alkalmazok.  Ezáltal megszűnik a régi berögzült és eredménytelen hozzáállás, viselkedés, gyakorlatilag olyan, mintha újra tanulnád magad. Túljutsz a szenvedéseden az elmélyültebb önismereted által. Felszabadult, eredményes, kreatív, energikus és életteli emberré válsz.

Van, aki csak azért jön, hogy a konkrét tünetei elmúljanak, van, aki fejlődésre vágyik, őt hosszabb útra kell elkísérni. Ennek a folyamatnak van egy általános menete. Először a személyiség hiányállapotainak feltöltésével foglalkozunk, ezt követően kezdetét veheti a spirituális fejlődés, amihez eleinte nélkülözhetetlenül fontos egy vezető jelenléte. Később, a fejlődésnek egy magasabb szintjén már belülről jönnek a válaszok. Ez egyben azt is jelenti, hogy munkámat akkor végzem jól, ha később már egyáltalán nincs is rám szükség.
Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki bizalmával megtisztel és hozzám fordul, hiszen minden alkalommal örömmel tölt el, hogy szemtanúja lehetek mások fejlődésének és én magam is gazdagabbá válok egy-egy újabb tapasztalattal.

Mikor fordulj hozzám?

allergia, alvászavar, asztma, áldozat szerep, állandó fáradtság, bepisilés, családterápia, dadogás, depresszió, ételérzékenység, fájdalmak, fejfájás, félelmek, fóbiák, függőségek, gátlásosság, gyomorpanaszok, hangulatzavar, idegesség, indulatosság, feszültség, kapcsolati problémák, kényszerek, koncentrálási nehézségek, konfliktusok kezelése, magatartászavarok, migrén, negatív érzelmi állapotok (harag, irigység, féltékenység, gyűlölködés stb.), önbizalomhiány, önértékelési zavarok, pánik, rögeszme, stressz, súlyproblémák, szenvedélybetegségek, tanulási problémák, testtartás hibák korrekciója, új szokások kialakítása és egyéb ügyekben vagy ha egyszerűen csak fejlődni szeretnél

Fordulj hozzám bizalommal, örömmel segítek!

Szeretettel várlak a Van Egy Hely Életenergia Központban!

Tomerle Rozália kineziológus

+36 20 975 1921
soreg.roza@gmail.com

Rendelési idő:
hétfő  14 – 20 (előzetes bejelentkezés szükséges)

Kezelések ára:
felnőttek       9000 Ft  / 1,5 óra
gyermekek    6000 Ft  / 1 óra

Ingyenes állapotfelmérés és terápiás javaslat 30 percben

További információk:
http://www.napraforgostudio.hu
http://www.kineziologiabudaors.blogspot.com
http://www.minalunk.hu/Budaors/?n=5&tartalom_id=10014&area