nem post

LÉLEKDAL meditáció

Bálint Piroska
 / 
Március 25, szerda 18 ó 30

  

Minden ember lelkében dal van...”

(Babits Mihály)

 

A Lélekdal-meditáció egy olyan újszerű és mégis ősi  meditációs módszer, amely a nyugati és keleti hangtudományt, hanggyógyászatot ötvözi. Nem mantrázás a szó ismertebb értelmében.

 

Lélekdal-meditációt lehet egyénileg, pár(kapcsolat)ban, valamint csoportosan is végezni. Csoportban a hatásai még intenzívebbek, erőteljesebbek. Párkapcsolatban gyakorolva rendkívül jó összhangteremtő ereje van. A rendszeres gyakorlás  olyan területeken hoz változást, gyógyulást, ahol már évek óta el vagy(tok) akadva folyamatosan (egészség, magánélet, hivatás, anyagi terület, érzelmi gátak stb.). A koncentrált, teremtő hangmunkával a világodat, a létedet tudatosabban teremted.

 

Manapság a legnagyobb harc az energiáért folyik. Mindenhol a világban és mindenféle értelemben. A Lélekdal-meditációval onnan merítesz erőt, ahol az energia végtelen. Létrehozza az imához, a meditációhoz hasonlóan azt a vertikális kapcsolatot, aminek a segítségével nem másokból, más emberekből, eszközökből, dolgokból, tárgyakból merítesz erőt és energiát, hanem önmagadon keresztül engeded be a Létezés végtelen erejét. A Lélekdal-meditációval közelebb kerülsz valódi Önmagadhoz, a testi-lelki-szellemi folyamatok tudatosabb felismeréséhez, a létezésed örömteli csodájához, ami a hangodból fakad. A Hanggal - mint teremtő őserővel - kapcsolatba lépve, megszűnik az elme örökös pörgése, és átveszi a helyét a varázslatosan izgalmas és ugyanakkor békés Jelenlét. Ezekkel az egyszerű és hatékony hanggyakorlatokkal olyan lelki mélységeket lehet megélni és megtapasztalni, amelyek az ember testét-lelkét és szellemét egyaránt feltöltik és gyógyítják.

Meghallatja Veled az ősi hangot, ahonnan teremtődtél és ahová visszatérsz. Megérzed általa azt, hogy ki és mi vagy a szavak mögött, a maszkok és a szerepek mögött. Erőt merítesz belőle, hogy megtaláld és végezd a faladatod a földön, hogy értelmet és fényt találj a mindennapjaidban. És legfőképp örömet. Örömet abban, hogy létezel. A Lélekdal-meditáció belőled és hozzád szól. Hazahív.

 

A foglalkozások minden szerdán 18.00-tól 19.00 óráig vannak. Nem szükséges hozzá „jó hang”, sem zenei képzettség. Bárkinek ajánlott, akinek hangja és lelke van. :)

 

A foglalkozás díja: 1000 Ft.

 

Cím: Van Egy Hely Központ, Bp., 1085, Rökk Szilárd u. 11.

 

Szeretettel várlak,

 

Bálint Piroska - pszichológus

30-568-3103

www.lelekdal.hu

https://www.facebook.com/lelekdal

 

Gyere és töltsd tartalmasan az idődet a 2015-ben folyamatosan kívül-belül megújuló központunkban, és kövess minket a Facebookon is !!