nem post

Lélekkulcs Klub

Bakó Eszter
 / 
2015. 08. 10. 18:00-20:00

"Akkor vagy szabad, ha az tudsz lenni, ki éppen vagy és meg tudod engedni másoknak, hogy ők is önmaguk legyenek!" (Hicks: Új Életet kezdhetsz)

Ez a hitvallásom terápiáimon, tanfolyamaimon is... (www.lelekkulcs.hu )  Világunk mostani átalakulásában legfontosabb lelki feladatunk, hogy eljussunk a FÉLELMEKTŐL AZ (ÖN)SZERETETIG - vagyis kitakarítsuk összes önkorlátozó hiedelmeinket, félelmeinket,  régi sérelmeinket és kibontakoztassuk valódi Belső Énünket, aki a Szeretet és Szabadság teljes áramlásában halad a Feltétel nélküli Szeretet megvalósulásáig.

Ezen az Úton konkrét feladatunk  rendbe rakni  a születésünk traumáit, gyerekkorunk nehézségeit, megbocsátani szüleinknek és még problémás kapcsolatainknak - és leginkább saját magunknak...

Klubom célja  a fenti folyamat segítése kötetlen beszélgetéssel, amikor  felszínre tudjuk hozni a tisztázandó kérdéseinket - és e mellett  konkrét gyakorlatokkal hatolunk egy-egy téma mélyére. A témák változatosságát meghívott vendég-előadókkal gazdagítjuk, hogy lehetőség legyen sok önfejlesztő technikát, más kezelési módszereket és terapeutákat megismerni. Az elméleti és gyakorlati megközelítéssel azt célozzuk, hogy mindenki jobban megismerje önmagát és azon túllépve képes legyen egyedül is megtalálni a saját harmóniáját, a rezgését növelni, a szívét nyitni.

Amikor nem jön vendég előadó, akkor kötetlen lehetőség van az egyéni kérdéseket jobban átbeszélni és spontán alkalmazkodni az adott igényekhez.

Kéthetente hétfőn!

Téma:

Téma: Érzelmi és lelki életünk meghatározó aspektusai, mélységei - a szív és torokcsakra energetikája

Hogyan tudunk átlépni a félelmekből a szeretetbe?Hogyan tudjuk átlépni a falakat, amiket magunk köré építettünk? Miért alapvető fontosságú az önértékelésünk? Elfogadod-e saját magad isteni nagyszerűségét? Tudod-e, hogy hitrendszered hogyan határozza meg életed alakulását az érzéseiden és cselekedeteiden keresztül? Élet a Szívben...

Beszélgetésünket szokásosan gyógyító meditációval zárjuk csoportos oldásban.
(Hozzájárulás : 2.000.- Ft)

 

Bakó Eszter

+3620/342-8209

Skype:bako.eszter1

www.lelekkulcs.hu

 

Szeretettel és tartalmas estével várjuk 

2015-ben folyamatosan teljesen megújuló központunkban és

kövess minket a facebook-on is!