nem post

LEMangURIA

Bábel Andrea
 / 
minden szerda 18:00 - 20 óra

A LEMangURIA Szabadmozgás-Lélektánc alapítója Semsei Angelika. Több, mint 10 éve működik Magyarországon. Ez az a fajta mozgás, amihez nem kell előképzettség, nincs benne koreográfia. A nyitottságon és a kreativitáson kívül, már csak a jókedv és a mozdulni vágyás szükségeltetik hozzá. Kortól és nemtől függetlenül bárki gyakorolhatja. A foglalkozásokon megtanuljuk a testtudatosságot, a befelé figyelést, észrevenni, figyelni és megérteni a testünk jelzéseit. A mozgásunkon keresztül megismerjük magunkat és a világunkat, ezáltal jobban eligazodunk benne. Az éberség, a figyelem, a fókusz segítségével megtaláljuk a blokkjainkat, akadályainkat és ezeket a mozgás segítségével feloldjuk. Ahogy gátjaink oldódnak egyre nyitottabbak vagyunk, világunk kitágul. Majd elindul az emlékezés...

„Az ember nem tanul, csak emlékezik. Egy ősállapotra, az EGY-ség állapotára. Mai szerteszabdalt világunkban mindenki az ősállapot érzését keresi, hajszolja. Ki a tudatmódosító szerekben, ki egy kapcsolatban, ki az anyagi sikerekben keresi boldogságát. Keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy belső ösvényükön elindulva felismerjék igazi útjukat, és rátaláljanak egy, az előzőekhez nem hasonlítható boldogságra, az EGY-ség érzetére. A szabadmozgás technikája kiváló lehetőség útkeresőknek és úton-járóknak egyaránt, hogy egyénileg, mégis közösen fejlődjünk.

Mozgásunk és táncunk a mindenséggel való kapcsolatunkat fejezi ki. Tudták ezt a  szufik, ma-orik, afrikai bennszülöttek, szkíták, magyarok, az ősi népek mind egyaránt. Genetikai tudatunk, melyet fizikailag a mozgásunk tükröz, őrzi saját ősiségünkkel való kapcsolódásunkat, a tudást, hogy miért létezünk, és hogyan éljünk.

Nem kell táncosnak lenned, de ha eljössz azzá válsz!"

Semsei Angelika LEMangURIA alapító - tanító

Szeretettel várlak! 

Bábel Andrea

Képek itt!

Telefon: 70/6752-888

Ha szeretnél részt venni a foglalkozáson, akkor hozz magaddal kényelmes könnyű ruhát, hölgyek szoknyát vagy kendőt is, vizet, mert mozgás közben megszomjazol.

A foglalkozás díja: 1500 Ft.

Az órák szerdai napokon vannak: 18:00 - 20 óra