nem post

Meditációs és Önismereti Klub

Gere Gréta

MEDITÁCIÓS KLUB

ha az elméleti tudást szeretnéd átültetni a gyakorlatba…”

„Gnóthi szeauton” - Ismerd meg önmagad!

„Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is. Fogadd el magad, és el tudod fogadni sorsodat is.”

Az önismeret annak, „aki vagy”, tudatos felfedezése, elfogadása, működtetése.

Önismereti klub azoknak, akik szeretnék Önmagukat és környezetüket mélyebben megérteni és elfogadni, lelki és életproblémáikat megoldani. Önmagunk megismerése nem csak alapvető szükségletünk, hanem a harmonikus, békés, eredményes élet titka is. Aki ismeri önmagát, az a helyes irányban halad, és ettől elégedett lesz Önmagával és az életével. Az élet nehézségeihez, feladataihoz más hozzáállással tud viszonyulni, és az elfogadással lelki békére lelhet.

Kezdőket és tapasztalt önmegvalósítókat is szeretettel várunk a klubba, ahol kötetlen beszélgetéssel indítunk, majd ha megtaláltuk az aktuális témánkat, akkor arra végzünk közös vagy egyénre szabott meditációkat. Aki még nem tud meditálni, ő is el tudja sajátítani a klubban a meditáció alapjait, hogy tudata mélyebb rétegeibe is betekintést nyerjen.

A klub célja, hogy segítsen a résztvevőknek elsajátítani az önismereti gondolkodást, meditációkat, és hasznos tanácsokat adjon aktuális életproblémáik megoldásához. Ehhez a megismerés mellett az őszinteség, elfogadás, elengedés, választás, döntés, célkitűzés képességeit és még sok más dolgot fejlesztünk, tanulunk a klubban.

Gyakori meditációs témák: önszeretet, elfogadás, félelem befogadása, párkapcsolati minőségek befogadása, kötődések elengedése, vágyak feldolgozása, testtudatosság, energetikai meditációk, öngyógyítás, belső látás, intuíció fejlesztése, eggyé válás, minőségek befogadás, önvaló kutatás, belső férfi, belső nő, belső gyermek tudatosítása, Akashából letöltés stb.

 

Kéthetente, hétfőnként, 18.30 – 20.30

Cím: Van Egy Hely, Bp., 1085, Rökk Szilárd u. 11.

Befektetés magadba: 2.000,-

Érd.: Gere Gréta - önismereti és spirituális terapeuta, lélekgyógyász

Tel.: 70/311-60-57

Web: www.geregreta.hu

E-mail: gere.greta@gmail.com

Facebook: Hazaérkezés – út önmagunkhoz

 

https://www.facebook.com/Hazaerkezes

 

Gyere, és töltsd tartalmasan az idődet a 2015-ben folyamatosan kívül-belül megújuló központunkban, és kövess minket a Facebookon is!!