nem post

Betegségek lelki okai - előadássorozat

Somogyi Péter
 / 
2015.04.24.péntek 18 óra

Ma, kétféle ember él a Földön.

Az egyikük materialista, a másik, idealista. Az idealisták szerint, az első az idea, a gondolat, az érzet és csak annak kivetülése az anyag. Ebből az alap felépítésből jutunk el addig, hogy a betegség, mint olyan egy érzelmi, gondolati konfliktus eredménye. Ennek az oknak a feltárása, feloldása pedig a betegség elmúlásához vezet.

Mindezek mellett a betegség egy jelző rendszer is, amelyik mutatja, hogy az életünk útján mely területeken haladunk rossz irányba, hol hátráltatjuk az életfeladatunk beteljesítését.

Ha más irányból közelítünk, akkor látszik, hogy ha EGÉSZ-ségesek vagyunk, akkor teljességben élünk és nem üti fel betegség a fejét az életünktben. Az EGÉSZ-ség egy olyan állapot, amikor teljességben, EGY-ségben éljük az életünket, FÉL-elem nélkül. Szó lesz arról, hogy ezek a FÉL-elemmel teli állapotok, mitől alakulnak ki és ha már kialakultak, mi a teendőnk, a belső egyensúlyunk visszanyerésének az érdekében. Merre és hogyan induljunk a teljesség, az EGÉSZ-ség elérésének az útján. Beszélünk pár olyan fontos szempontról, amely felett könnyedén átsiklunk, pedig figyelembe vételük nélkül, nehézkes a gyógyulás.

Somogyi Péter
lélekszerelő, hagyaték őrző
www.lelekszerelo.hu
www.lelekszereles.blog.hu

A következő előadás időpontja 2015. április 24. péntek 18-20 h 

Belépő: 1.500.-