nem post

Connection-now, ön- és világfelismerő műhely

Tünde és Jean

A CONNECTION-NOW önismereti módszer szándéka a kliens témáját érintő valóság síkok modellizálása. A téma több síkú és dimenziójú megjelenítése egy olyan átfogó rálátási pontot ad a kliensnek, mely lehetővé teszi számára annak az energetikai mintázatnak a felismerését, mely létrehozta és életben tartja problémáját.
 

Azért beszélünk több síkról és dimenzióról, mert a téma gyökerének táptalaja a fizikai, lelki, érzelmi, gondolati, karmikus síkokon, valamint a múlt-jövő, a tudatalatti-tudatos, negatív-pozitív mintázatok dimenzióiban lelhető fel.
 

Miért fontos a kliensnek meglátnia a különböző síkokat és dimenziókat?
 

Ennek két magyarázata van:

  1. A világ, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” (Einstein) Azaz, a problémáinkat nem lehet megoldani ugyanazon a tudati szinten, amelyen voltunk létrejöttük pillanatában, tehát jó tisztába lenni azzal, mi az, amit meg lehet emelni önmagunkon belül ahhoz, hogy megváltozzunk.

  2. Ha felismerjük az érzelmi, gondolati, karmikus…mintázatainkat, akkor sokkal pontosabban meg lehet fogalmazni/ki lehet mondani/meg lehet teremteni a változáshoz szükséges ERŐ-t önmagunkon belül.

Maga a módszer, a modellizálás, a megértés kapujáig kíséri a klienst. A csoport feladata minél tisztábban megjeleníteni a témát behangoló rezgéseket, a kísérő feladata (szándékosan mondunk le a terapeuta megszólításról) annyi lámpást meggyújtani a kliens tudatában, amennyire neki szüksége van témájának tisztán látásához. A kliens felelőssége pedig önmagát újra hangolni, a változás kapuján átlépni és megértésének függvényében újat teremteni önmagán belül és kívül.

 

Technikailag ez a következőképpen zajlik.
 

A kliens röviden megfogalmazza témáját, majd témája feltárásához szükséges rezgések megjelenítése következik. Mindez szavak nélkül (nincs szükség arra, hogy egymást befolyásoljuk megfogalmazásainkkal), energetikai behangolással (az egyik kísérő „kapcsolatteremtési technikával „ hangolja a kliens energia testeit) történik.

Amikor a térben megjelenik a sík, ahol a kliens témája mögött tudattalan működő mintázat hat, a kliens beáll a saját helyére, hogy elvégezhesse/megcselekedje/felismerje azt. Ez egy egyéni munka, melyet a kapcsolatteremtési technika támogat.
 

Itt van az a pont, ahol mindenki szembesül önmagával, ahol tudatos döntést hoz a továbblépéshez vagy a maradáshoz. Itt van az a pont, ahol már nem tudunk és nem áll szándékunkban segíteni.

 

Miért?
 

Mert bizonyos dolgokon csak mi magunk változtathatunk. Pont ezért a változásért jöttünk le a Föld nevű bolygóra. Tudjuk, hogy mindenki képes erre, és, hogy mindenki ráébred a változtatásban rejlő óriási lehetőségre. Hiszen mindannyian megkaptuk a kulcsot a boldogság kapujához.
 

Csak annyira van szükség, hogy meglássuk a kaput és használjuk a bennünk lévő kulcsot.
 

A CONNECTION-NOW módszer ehhez ad útmutatást, hogy meglásd önmagad és lehetőségeid a számodra lehető legtágabb tudatosságból.
 

Szeretettel várunk:

Tünde és Jean

jelentkezni lehet a now@connection-now e- mail címen lehet.