nem post

Kürtös Anna

Kürtös Anna

Önismereti és életvezetési tanácsadás asztrológiával

 

"Van ennek az útnak szíve? Ha igen, akkor az út jó; ha nem, akkor haszontalan… Az egyiken az ember örömmel utazik, és amíg az utat követi, eggyéolvad vele. Ha a másikat választja, elátkozza az életét. Az egyik út erőssé tesz, a másik legyengít."

(C. Castaneda: Don Juan tanításai)

 

Az asztrológia tudománya már gyermekkorom óta vonzott. Már 8-9 évesen csillagászati könyveket olvastam, pár évvel később pedig ezoterikus témájú írásokat. Elvarázsolt mind a körülöttem levő világ, mind saját belső világom mélysége, titkai. Tudni akartam, ki vagyok valójában, honnan jöttem, miért vagyok itt, és merre tartok.  Jártam önmagam megismerésének útját, ami sokszor nehéz volt - de az asztrológia mindig hű barátnak, remek iránytűnek bizonyult számomra.

Nemsokára kiderült, hogy másoknak is segítségére van az asztrológiai tudásom. A téma iránti szerelmet nem nőttem ki felnőttkoromra sem. Kalo Jenőnél tanultam, majd elvégeztem egyéb képzéseket is (grafológia, pránanadi, kineziológia). Mégis az asztrológia maradt a szívemnek legkedvesebb mindezek közt.

Célom, hogy segítsek Neked lebontani azon gátakat, amelyek eddigi életed során benső, teremtő energiaforrásod köré épültek, és akadályoznak abban, hogy felszabadultan azt az életet éld, amit szeretnél. A külvilági problémád lehet bármi, amivel általában küzdünk: munkahelyi stressz, rossz párkapcsolat, egy krónikus, mindennapjaidat megkeserítő betegség, vagy szorongás… azonban ezek valójában mind azt jelzik, hogy ideje önmagaddal mélyebben felvenni a kapcsolatot.

Ha valamit megérintett mindaz Benned, amit olvastál, akkor várlak szeretettel!

Jelenleg asztrológiai személyiségelemzéssel, valamint egyedi, spirituális képek festésével, illetve hennafestéssel foglalkozom.

 

Kapcsolat: 06 20/ 46-70-415

Honlap: www.rendezvenyboszorkany.wix.com/rendezvenyre

Email: kurtos.anna@yahoo.com