nem post

Hogyan láss a szíveddel? Ingyenes ea.

B. Kovács Zoltán
 / 
2015. 04.24.

Két napos InteGral önismereti program:
(előadás & tréning)

Csakrakommunikáció - Energiaérzékelés 
>Test és Lélek integrációja<


 ‘Hét Nap Ház’ Ezoterikus Központ
Bp.1082. Rökk Szilárd u. 11. fsz.1.

-  Ápr. 24. pén. 18:00
Hogyan láss a szíveddel? 

Önismeret  &  spiritualitás - ingyenes előadás, a tréning elméleti része   (tréning nélkül - terembérleti hozzájárulással, ha megteheted és úgy érzed, több lettél általa)-  Ápr. 25. szom. 9:00 - 18:00
Energiaérzékelés-Csakrakommunikáció - tréning
Szív-tér nyitás, testérzetek és lelki folyamatok integrációja

 

Bővebben a tréningről és bejelentkezés >  Energiaérzékelés - a fordulópont 
Kérlek, jelentkezz be mielőbb, hogy felkészítő levelet küldhessek!

Részvételi feltételek:  9 eFt/fő, pároknak 2 x 8 eFt (ismétlőknek, ha bármilyen korábbi tréningen részt vettél, vagy ha személyes terápiára jársz – 5000 Ft/fő)

A két alkalom – elmélet és gyakorlat együttesen – szervesen összefüggő egészet alkot, egymást kiegészítve nyújt valóban felemelő élményt, maradandó eredményt, önismereti és spirituális fejlődést! Kérem ezért, hogy a szombati tréningre lehetőleg úgy jelentkezz, hogy a pénteki előadáson is feltétlenül ott tudj lenni! Ha a társaddal együtt tudsz jönni, óriási léptékű javulásra számíthatsz a kapcsolatotok működésében! Ez a két nap együtt – életed igazi fordulópontja lehet!

A tréningre jógamatraccal, kényelmes sportruhában és meleg zokniban gyere! Tartalmas, de könnyű reggeli után kicsivel korábban érkezz, hogy időben kezdhessünk. Ebédre sok gyümölcsöt, vega szendvicset, zabkekszet, csokit, joghurtot és sok folyadékot hozzál. Tea lesz helyben. Jegyzetelni is tanácsos, de nem kötelező. Facebook oldalon kapcsolatba léphetsz velem, ha kérdésed lenne.

Szeretettel várlak a közös élményünkre!

B Kovács Zoltán