nem post

Női erő Tanfolyam

Egri Katalin
 / 
2015.06. 06-07.

 

Női Lét Öröme tanfolyam

 

Célja, hogy felszabadítsd és kibontakoztasd a női energiádat, és jól érezd magad a bőrödben nőként.

Számos elvárás és hitrendszer él, amely meghatározza azt, miként éled meg a nőiségedet, és hogyan, mire használod a női energiádat. Ennek gyakran nem is vagy tudatában, mégis hat rád, és sokszor akadályoz abban, hogy ezt a saját életedben való kiteljesedésedre fordítsd, például teremtésre, öngyógyításra vagy a saját életed irányítására.

A tanfolyamon megismerheted, hogyan hatnak a nőiséged megélésére a társadalmi, vallási és családi mintáid, és olyan egyszerű eszközöket kapsz a kezedbe, melyek segítségével kiprogramozhatod a gátló energiákat.

Megtudhatod, hogy hol termelődik a női energiád, milyen energiacsatornákon fut, és hogyan használhatod ezt tudatosan a saját kiteljesedésedre, céljaid elérésére és saját életed irányítására.

A tanfolyamon szó esik a férfi-női kapcsolatok dinamikájáról, az édesanyáról való leválásról, a női rivalizálásról, a női karmáról, és lehetőséged nyílik arra, hogy kommunikálj és együttműködj egy általad kiválasztott, megszületésre váró gyermekkel (akkor is, ha nem szeretnél gyermeket).

 

Javaslom neked a programot, ha szeretnéd felszabadultan és örömtelien megélni a nőiségedet,  szeretnéd hatékonyabban és tudatosabban használni a kreatív női energiádat, ha szeretnéd jobban megismerni, megbecsülni, szeretni önmagadat, ha harmonikusabb párkapcsolatot szeretnél, ha bármilyen női betegséged van, és szeretnél ebből kigyógyulni, ha szeretnél jobban bízni önmagadban, vagy ha szeretnél kommunikálni születendő gyermekeddel.

 

Időpont: Június 6-7. szombat-vasárnap, mindkét nap 10-17 óráig

Helyszín: Van Egy Hely Központ

VIII. ker. Rökk Szilárd u. 11. fsz. 1., a Rákóczi-térnél

 

Ár: 24.000 Ft

 

Bejelentkezés: noienergiak@gmail.com és/vagy 06-20-4180801

 

Szeretettel várlak!

 

Katica

 

 

Gyere és töltsd tartalmasan az idődet a 2015-ben folyamatosan kívül-belül megújuló központunkban, és kövess minket a Facebookon is!!