nem post
Oktatás

IET Integrált Energia Terápia tanfolyam

Rózsás Andrea
 / 
2015. 09. 26.

INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (IET)

Alapfokú Tanfolyam

Rózsás Andrea IET Mester-Oktatóval

2015. szeptember 26. szombat 10.00-18.00.

 

Az Integrált Energia Terápia , röviden IET egy csodálatos energiagyógyászati módszer, ami kitisztítja az érzelmi blokkokat és gyógyulást hoz érzelmi-, mentális- és spirituális szinteken. STEVAN THAYER a The Center of Being (USA) alapítója, Ariel Angyal csatornájaként 1987-ben kezdte el kifejleszteni az IET -t, amit 1994 óta tanít. Az IET -nek 4 szintje van, amit bárki megtanulhat. A módszer alapja az egyes sejtmemória területeken található integrációs pontok energetizálása és integrálása.
A gyógyító energiát ANGYALI SZÍVKAPCSOLATon át ARIEL ANGYALtól és Az Energiamező Gyógyító Angyalaitól csatornázzuk.
Ahhoz, hogy az IET -vel dolgozhass szükséges egy IET Mester-Oktatótól kapott beavatás, amely aktiválja a 12 szálú spirituális DNS megfelelő párját. 
 

Az IET / Integrált Energia Terápia tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettséget nem igényel. Ez egy hatékony, beavatás alapú energiaterápiarendszer, mellyel önmagunkat és másokat is kezelhetünk önállóan vagy más módszerekkel kombináltan (pl Reiki) is. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a több, mint 75 országban jelenlevő amerikai The Center of Being Inc. által kiállított oklevelet kapnak. A The Center of Being regisztrál minden IET Tanfolyamot végzett tanítványt.

Részletes információ az Alapfokú IET Tanfolyamról itt található: http://www.energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=alapfoku-iet

Rózsás Andreáról itt olvashatsz: http://www.lelekzeteloadasok.hu/magamrol.php