nem post
Oktatás

Önismereti tanfolyam

Huszti Sándor

Életed minőségét leginkább Te határozod meg tetteiddel és szavaiddal, a belső életminőségedet pedig a gondolataiddal és érzelmeiddel. Nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mit érzel és cselekedsz, hiszen ez mind visszahat rád, ettől lesz katasztrofálisan pocsék az életed, vagy éppen csodásan boldog!

Ahhoz, hogy pozitív irányba tudjon elmozdulni az életminőséged, önismeretre és tudatosságra van szükséged:

 • Megismerve a személyiséged tulajdonságait, működését, előnyeit és hibáit, máris bölcsebben tudod kormányozni magad az élet tengerén. 
 • Alkalmazva a tudatos feldolgozó technikákat, képessé válsz túljutni félelmeiden, fájdalmaidon, veszteségeken és kötődésen. 
 • Átlátva az emberi kapcsolataid valódi mozgatórugóit és a saját utadat járva, sokkal több sikerre és örömre tehetsz szert az életben, mint amennyit eddig összeküzdöttél magadnak.

Önismeretet gyakorolhatsz autodidakta módon is, azonban nagyságrendekkel gyorsabb fejlődés vár rád, ha egy olyan módszert sajátítasz el, amely már több ezer ember gyakorlatában bizonyított. 

A teljes önismereti utadra felkészítő 3 lépcsős Önismereti tanfolyamról itt írtam, azonban most hadd mutassam be az út első részét:

Alap önismereti tanfolyam

Problémáid megoldásához, céljaid eléréséhez, vagy bármely változáshoz elengedhetetlen, hogy fejleszd azokat a képességeket, amelyek a tudatosságod alapját adják: mélyebb megértés, intuíció, őszinteség, elfogadás, elengedés, megbocsátás, szeretet, vágyak tudatosítása, félelmek feloldása, kötődések elengedése, döntés képessége...

Ezen képességek fejlettségétől függ, hogy csak ösztön szinten működsz, megfelelsz az elvárásoknak és a beléd nevelt szerepeknek, vagy már tudod magadat irányítani, képes vagy tudatos életet élni. 
E
zért első körben a feldolgozást, tudatosítást szolgáló alap-képességek fejlesztésével foglalkozunk:

 • Meditáció elsajátítása
 • Önmegismerés őszinte önértékelés által
 • Önbizalom és magabiztosság
 • Őszinteség fejlesztése
 • Önelfogadás, mások elfogadása
 • Önmagad szeretete, szeretet adás másoknak
 • Megbocsájtás másoknak és Önmagunknak
 • Együttérzés gyakorlata
 • A tudatosítás módszere

Miért pont ezeket fejlesztjük?

Joggal merülhet fel benned a kérdés, hiszen manapság egyáltalán nem az őszinteségről vagy a szeretetről hallunk, amikor életünk megváltását ígérő Gurukat kérdezünk!
Sokkal inkább kerülnek szóba a teremtés, programozás, pozitív gondolkodás, hit, jelenlét, csend, elengedés fogalmak.

Nos, én nem a divatot követem, hanem a tapasztalatot, ezért csak olyan elméletet és gyakorlatot tanítok, amelyek 100%-osan beváltak! Több mint húsz év gyakorlatából és számos tanítványom visszajelzéséből bizton állítom, hogy az élet-problémáid megoldására és a minden életterületet átfogó fejlődésre, a tanfolyamon oktatott képességeket kell fejleszteni!
Egyébként a fent említett divatos fogalmakról is szívesen mesélek a tanfolyamon, hogy teljes képet kapj, hol helyezkednek el a lelki fejlődés útján.

Mire való a meditáció?

Meditációból sokféle van: Mi nem a spirituális mélységeket megcélzó csend és üresség meditációt használjuk, hanem azt, amelyikkel a személyiségünk mélyebb rétegeibe merülve közvetlen kapcsolatba tudunk kerülni a saját érzelmeinkkel, gondolatainkkal, képességeinkkel, elakadásainkkal.
Ha ezt nem használnánk a belső munka során, az olyan lenne, mintha kilométerekről integetnénk az egónknak és kérlelnénk, hogy változzon már egy kicsit!

A meditáció az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy közel kerülj a belső tartalmakhoz, miközben jóval koncentráltabb, őszintébb és nyitottabb - egyszóval tudatosabb vagy, mint éber tudatállapotban.

Sokan félnek a meditációtól, mert már próbálták és nem ment nekik. Nos, nekik sem kell tartaniuk, ugyanis a meditáció elsajátítására van egy nagyon hatékony módszerem, ezzel kezdjük majd a tanfolyamot és fél óra múlva már mindenkinek menni fog!

Én ismerem magam! Vagy mégsem?

Sokan hiszik azt, hogy ismerik magukat, ami félig igaz is, hiszen ismernek magukból pár tulajdonságot, megfigyeltek már néhány működést vagy összefüggést, de ez azért még messze van a teljes önismerettől! Habár teljesen még én sem ismerem magam, de a fokozatos fejlődéshez, az aktuális problémák megoldásához az is elég, ha azzal tisztában vagyunk, ami már tudható. 

Mindig van egy mélység, ameddig beleláthatunk Önmagunkba, és ha ezzel élünk, akkor harmonikusan tudunk fejlődni és közben az életünk is a megfelelő irányba halad.

Már így is túl őszinte vagy?

No, ezt kétlem! Már csak azért is, mert az őszinteségből szinte sosem elég! 
Sokkal inkább abból van a baj, hogy amit megláttál a fene nagy őszinteségedben, azt Te vagy 
a környezeted nem tudja elfogadni.

Az őszinteség olyan, mint egy kard. Ha használod, bármit ketté vághatsz vele: hazugságot, illúziót, önámítást, vak reményt, de utána számolnod kell a következményekkel, tudnod kell kezelned a helyzetet!
Sem a Te egód, sem mások nem fognak örülni, ha a képükbe mondod az eddig oly gondosan elhallgatott igazságot, vagy széttöröd a rózsaszín reményeiket.

De ne félj, megtanítalak az őszinteség kezelésére is, hogy tudd, mikor és mennyi helye van.

Elfogadás és szeretet - a csapból is ez folyik

Igen, mert tényleg ennyire fontos, hogy képes legyél elfogadni és szeretni mind Önmagadat, mind másokat!
De nem arra a nyálas, felszínes, agyban eljátszós szeretetre van szükséged, hanem arra a lelkedből áramló meleg szeretetre, amelyik olykor spontán is felébred a szívedben. Az önismereti tanfolyamon erre a szívbéli elfogadásra és feltétel nélküli szeretetre foglak megtanítani, amire annyira ki vagy éhezve.

Önbizalom, megbocsátás, tudatosítás

Néhány gondolat ébresztő gondolat:

Önbizalmat csak a valódi értékeidre, tudásodra, képességeidre alapozz, különben kártyavárként omlik össze az első megmérettetéskor! Ezért az önbizalom növelés eszköze, az őszinte önértékelés gyakorlata.

Megbocsájtani nem lehet fejben és az idő sem hozza el a lelki békét! A megbocsájtás egy összetett tudatosítási folyamat, ahol megérted a másik tetteinek valódi okát, átlátod, hogy Ő ennyire volt képes és elfogadod mindezt a következmények tanításával együtt.
Mint tapasztalod, nem egy egyszerű lelki folyamat, de az alap tanfolyam végére Te is képes leszel rá!

A tudatosítás nem csak annyi, hogy valamire figyelek, gondolok, koncentrálok. A tudatosításban van még őszinteségre törekvés, mélységes elfogadás és ha szükséges, akkor elengedés is. Mindezekkel kerül helyére az a tudattartalom, amivel most azért vagy békétlen, mert nem érted, vagy mert nem tudod elfogadni és/vagy elengedni.

Röviden ennyit a képességekről és fogalmakról, de a tanfolyamon majd teljes részletességgel feltárjuk ezek működését és minden kérdésedre szívesen válaszolok.

Mi a tanfolyam menete?

A tanfolyami napokon előadások és gyakorlatok váltják egymást, köztük rövid frissítő szünetek lesznek. Délben egy órás ebédidő, amit eltölthetsz helyben, de számos étkezde van a közelben is. (A mi kedvencünk a nepáli-indiai kifőzde!  :-)

Az "Alap önismereti tanfolyam" 5 alkalomból áll, melyből az első két napon megismerkedhetsz az önismereti gondolkodás alapjaival, valamint megtanulsz elmélyülni, meditálni és önismereti imaginációs gyakorlatokat végezni.

Garancia

Ez az első két nap arra is lehetőség, hogy megismerkedj a módszerrel és Velem, így további elköteleződés nélkül is eldöntheted, hogy melyik úton haladsz tovább. Eddig több ezren tanulták ezt a módszert és a visszajelzésekből tudom, hogy bár sokaknak segített, de nem mindenkinek ez az útja.

A puding próbája az evés! Gyere el, próbáld ki és dönts a saját tapasztalataid alapján!

Levelezőn is elvégezheted!

Ha nem tudsz eljönni a tanfolyami napokra, mert pont nem érsz rá, vagy mert vidékről bonyolult lenne Budapestre utaznod, akkor levelezőn is elvégezheted a képzést. Ez azt jelenti, hogy a tanfolyam hangfelvételét megkapod emailben vagy postán és otthon gyakorolva önállóan fejlődhetsz.

Ha kérdésed van vagy segítségre van szükséged, akkor azt emailben, Skype-on, telefonon megbeszéljük.
Személyesen találkozni, csoportban gyakorolni a tanfolyam végén egy konzultációs-gyakorló napon, vagy valamelyik Önismereti táborban lesz lehetőséged.
Ha ezt a képzési formát választod, akkor a jelentkezés üzenet mezőjébe írd be, hogy "levelező"!

Fizetés

A tanfolyam alkalmanként 10.000.- forintba kerül.

Fontos tudnod, hogy ez a program ára, de nem az értéke!
Az értéke ezen összegek többszöröse, hiszen itt az életed és életminőséged megváltoztatásának eszközeit sajátíthatod el. Igazából ezt kellett volna megtanulnod az iskolában vagy otthon a szüleidtől és akkor ma nem lennének lelki és kapcsolati problémáid!

De sosem késő elkezdened!
Lépj rá az utadra most!

Jelentkezés

ITT tudsz jelentkezni a programra! A megjelenő oldalon kattints a sárga gombra!

A jelentkezésedről kapsz egy visszaigazoló emailt, amiben minden további teendődet, információt leírok.

Várlak szeretettel a tudatosodás útján!

 

Ha ez a program most nem alkalmas Neked, de szeretnél a jövőben is hírt kapni az Önismereti tanfolyamokról, előadásokról, akkor kérlek itt jelentkezz.

Köszönöm!
Huszti Sándor