nem post
Oktatás

Párkapcsolati partner elengedése

Huszti Sándor

Kötődsz a volt párodhoz, vagy a jelenlegit szeretnéd elengedni? Nem tudsz tovább lépni és új kapcsolatot kezdeni? Nem tudod elengedni a régi kapcsolataidat?

A kötődés oldásához, teljes elengedéséhez kevés az, ha megpróbálod elfelejteni, ritkán gondolsz rá, vagy kerülöd a találkozást!
Sem az idő, sem a távolság nem segít rajtad. Hiába nyomod el a tudatalattidba, a kötődés tovább él Benned és bármikor újra a felszínre tör, ha nem dolgoztad még fel a valódi okát. Ez az állapot nem fog megváltozni addig, amíg nem alkalmazod az elengedés tudatos, önismereti alapokon nyugvó módszerét!

A kötődések elengedésének van egy hatásos módszere, amelyet ha megtanulsz, képes leszel olyan mély kötődéseket is elengedni, amelyeket eddig csak elfojtani tudtál.

A 2 napos tanfolyam előadásokból, beszélgetésekből és sok-sok gyakorlásból áll, így a végére teljesen elsajátíthatod a párkapcsolati kötődések elengedésének módszerét.
A jelentkezőkkel előre megosztom a témáról elhangzott előadásom felvételét, hogy a tréningre már az alap gondolatokkal felkészülve jöhessenek el.

Részvételidíj: 15.000.- Ft, melyből 5000 Ft foglalót előre kell befizetni.
A létszám korlátozott, jelentkezésedet a foglaló befizetésével véglegesíted.

Szeretettel várlak!

Itt jelentkezz, a sárga gombra kattintva, az oldal alján!


Huszti Sanyi