nem post
Oktatás

Csikung tanfolyam

Szabadkai Dániel
 / 
2015. 11. 13-15

Csung Jüan Csikung – az önfejlesztés egyik legmagasabb szintű rendszere

Csikung tanfolyam

11.13., péntek, 18-21 - ingyenes és nyitott nap

11.14., szombat, 10-18

11.15., vasárnap, 10-18

Ez az ősi hagyományokon és szerves tudáson alapuló több ezer éves belső rendszer a gyakorlói számára lehetővé teszi a látókörünk tágítását, önmaguk és a világ mélyebb, saját tapasztalatból fakadó megismerését, egy teljesebb élet megvalósítását. A tanfolyamon megtanuljuk a saját testünk energiáit kiegyensúlyozni és újratölteni a környezetünkből. Egy újfajta egyensúlyt találva lehetőségünk nyílik saját képességeink és adottságaink fejlesztésére, kibontakoztatására. Képessé válunk olyan módon érzékelni és kommunikálni amiről idáig azt hittük,hogy csak a mesékben lehetséges. Megnyílik előttünk egy új világ, mely idáig is az orrunk előtt volt, most azonban el kezdjük érteni és érezni annak törvényeit, összefüggéseit. A saját egészségünk helyreállításának képessége megjelenik és idővel mások bajainak enyhítése és gyógyítása is elérhetővé válik.

 

Az első szinten megismerkedünk a kínai energiarendszer alapjaival, az életerő-csatornák (meridiánok) tisztításának és erősítésének számos módjával és jó néhány erőteljes energia-gyűjtő és a relaxációt, elcsendesedést segítő gyakorlattal.

A csikung gyakorlása melegen ajánlott testi-lelki gyógyítással, különösen masszázzsal és más fizikális terápiával foglalkozó embereknek, sportolóknak, legyengült állapotban lévő, vagy krónikus betegségben szenvedő, netán komolyabb műtéten átesett embereknek.

Fokozza a vitalitást, az életkedvet, a testi és pszichés teherbíró képességet és megfiatalítja a szervezetet kívül belül, segít megtalálni és megőrizni a belső békénket.

Oktató: Szabadkai Dániel Nemzetközi csikung tanár (+36 20 390 8018)

A tanfolyam ára: 24.000,- Ft
 
Jelentkezés:    daniel.szabadkai@gmail.com    +36 20 390 8018
 
További képek és információ a facebook-on: https://www.facebook.com/holisztikus.gyogyulas