nem post
Barta Viktória

Barta Viktória

Már 16 évesen (bevallom, ez 1996-ban volt), az Agykontroll tanfolyam elvégzése megalapozta a hitemet, az élethez való hozzáállásomat.

Különösebben nem foglalkoztam vele, aztán 25 éves korom körül jött a fordulópont, mikor belevetettem magam magam az önismeretbe, spirituális világba. Kineziológia, családállítás, pszichodráma, különböző meditációs technikák, és számtalan könyv segítségével merültem el a lélek rejtelmeiben.

Asztrozófiát és számmisztikát tanultam, mindkettő sokat segített abban, hogy átlássam a bolygók és számok rezgésének hatását az életünkre.

Bármennyire is kihagyhatatlanok voltak az életemben ezek a módszerek, valahogy mégis azt éreztem, hogy nem haladok olyan gyorsan és hatékonyan, ahogy szeretnék. Sőt!

Mint általában a legtöbb útját kereső lélek, én is átmentem az ominózus ” vajas kenyér” időszakon, a szerelmi és ilyen-olyan csalódásokon, fájdalmakon, szenvedéseken és a “mi értelme van az életemnek??” érzésén is. Igazi harcosként fix fizetés és fix párkapcsolat nélkül mindent magamnak kellett megoldani.

Az akkoriban oly népszerű titok őrület engem is magával rántott, mely a felszín alatti “rendrakás” és tisztogatás nélkül nem hogy nem hatékony, de még súlyosbítani is tudta/tudja az adott problémát, élethelyzetet. Azt tapasztaltam, hogy a bevonzás, teremtés helyett inkább csak rombolok. (Mára már, a Theta megismerésével és megélésével pontosan értem ennek az okát..)

A Titok csalódások után teljesen elvesztettem a hitem. Elégettem az összes ilyen-olyan célfüzetemet, a mantrákat, fotókat az álmaimról. Besokalltam egy kicsit. :)

Ezek után jött a ThetaHealing (2012-ben). Azonnal tudtam! Nem volt kérdés.

Már az első napokban csodálatos dolgok történtek, olyan változásokon mentem keresztül pár hét alatt, amihez eddig évek kellettek vagy egyáltalán nem jöttek létre. A barátaimon kezdtem el tesztelni a módszert, akik szintén rövid idő alatt megélték ugyanezt, majd hirtelen azt vettem észre, hogy már benne is vagyok a mély vízben, és ismeretlenek is jönnek hozzám.

Úgy döntöttem, hogy ideje még több embernek segíteni és megmutatni, hogy bármekkora, bármilyen régóta tartó és visszafordíthatatlannak látszó problémára van megoldás.

Azóta túl vagyok több száz ásáson (az a folyamat, ami alatt megtaláljuk a probléma gyökereit), egy intenzív, nagyon erős, 7 hónapos továbbképzésen, ami alatt azonnal visszatükröződtek az éppen aktuális témák a fizikai valóságomban.

Mindig azt gondoltam, nekem nincs önbizalmam. Már látom, hogy ahhoz, amit végigvittem, sok bátorság, hit és erő kellett. Valahol mélyen mindig is tudtam, hogy mit akarok és a hiába néztek hülyének, én akkor is kitartottam és mentem valami felé, amiről azt sem tudtam, hogy mi. Csak éreztem…ma már mindent meg tudok köszönni, ami erre az útra terelt.

Rengeteg  csodát, gyógyulást  tapasztaltam meg, amik a igazolják a ThetaHealing® hatását. Többszörösen újjászületve, még több energiával és hittel állok készen arra, hogy Neked is segítsek. :)

Ha Neked is eleged van abból, hogy ugyanazokat a köröket futod, szeretnél végleg megszabadulni a problémáidtól és végre a saját Életedet élni, szeretettel várlak!


Bejelentkezés:

E-mail: dinamikuslelekfenykep@gmail.com

Kanyó Eszter: 06-20-582-2025
Barta Viktória: 06-70-776-6955