nem post

Hangfürdő Kőrösi Gáborral

Kőrösi Gábor

 

A Sirius hangfürdő egy különleges élményt nyújtó csoportos meditációs „utazás” melynek során tibeti hangtálak és különleges ütőhangszerek (gong, óceándob, cső xilofon, kalimba, shanti, fa nyelves dob és a magyarul „kezeslábos”-nak nevezett Caisa handpan) hallhatók. Külön érdekesség, hogy
ezúttal a hangtálak sem a megszokott módon, hanem hangszerként, vagyis harmóniák és ritmusképletek segítségével.szólalnak meg.

A hangok gyógyító rezgése által mély relaxációs állapotba kerülhetünk. Az átélt élmény segíti testi-lelki egyensúlyunk helyreállítását, az öngyógyító folyamatok beindítását, a korábbi traumák által okozott blokkok elengedését.

A hangfürdőt követő rövid záró beszélgetésen alkalom nyílik a tapasztalatok megosztására és a felmerülő kérdések megválaszolására.

A hangfürdő menete:

• kb. 10 perc: ráhangolódás, relaxáció

• kb. 45 perc: meditációs „utazás”

• kb. 10 perc: visszatérés a jelenbe

• kb. 15 perc: kötetlen záró beszélgetés

A hangfürdő elnevezés a hangokban való fürdőzésre utal, vagyis nem szó szerinti fürdésről, vízben való megmártózásról van szó. Annyiban viszont valóban köze van a folyadékhoz, hogy a hangok rezgését nem csupán fülünkkel érzékeljük, hanem egész testünkkel. A hullámok a testünk háromnegyed részét képező víz közvetítésével jutnak el minden sejtünkhöz.

A hangfürdő során a résztvevők jógamatracon fekszenek. Érdemes puha plédet, esetleg kényelmes váltóruhát is hozni magatokkal a még jobb komfortérzet biztosítása érdekében.

A hangfürdőt tartja: Kőrösi Gábor zenész-hangterapeuta.

Hozzájárulás: 2.000 Ft

Érkezés legkésőbb 19:15-ig (ezt követően már nincs lehetőség csatlakozni). .

A korlátozott férőhely miatt kérjük jelezzétek részvételi szándékotokat az info@vanegyhely.com vagy a kgabor999@gmail.com email címen..