nem post

Teremtő-transzformációs programsorozat Erős Anitával

dr. Erős Anita
 / 
2016.01. 21. 18:45-21:30

"AMIT KÍVÜL LÁTSZ, AZ CSAK AZ ÖNMAGADDAL VALÓ KAPCSOLAT TÜKRÖZŐDÉSE" (Sri Bhagavan)

Kedves Barátok, Érdeklődők,

2016. január 21-én este elindul a 2016-OS ÉV MEGALAPOZÁSA programsorozat, melyen álmaink megvalósítása, belső egyensúlyunk, örömünk érdekében áttekintjük egyes életterületeinket és nézőpontokat váltunk, lecsatlakozunk korlátozó tudatalatti programokról, gyógyítunk sebeket, fájdalmakat és feltöltődünk új, támogató erővel, programokkal, lelkesedéssel az évre.

Ennek első állomása az Önmagammal való kapcsolat program. Az alapoknál kezdjük, ahogy a házépítésnél is fontos ez. Létrehozunk egy alapot, amelyre már rá lehet építeni a munkát, bőséget, szerelmet, álmokat, bármit. Hiszen, ha kétkedők vagyunk, bezárkózva, félelmekkel, elutasításban önmagunkkal, akkor a világ is így fog ránk reagálni.

Ha bizonytalanok vagyunk magunkban, bizonytalanok leszünk abban, hogy egy randevún tetszeni fogok, egy állásinterjún megfelelek, hogy képes vagyok több pénzt keresni, hogy az álmaimat meg tudom, meg fogom valósítani.
Ha tele vagyok rossz gondolatokkal, rossz érzésekkel, be fogok vonzani helyzeteket, ahol vita lesz, támadás, irigység.
Ha folyamatosan hibáztatom magam, hibáztatni fog a párom, a főnököm, a barátom, barátnőm.
Ha nem szeretem magam, azt tapasztalom, hogy nem szeretnek.
Ha nem veszem észre és nem becsülöm meg értékeimet, erősségeimet, a bennem élő nőt vagy férfit, nem fognak értékemen becsülni (akár anyagilag) a szüleim, párom, munkaadóim sem és lehet nem talál rám a hivatásom sem, vagy nehézségeim lesznek.
Ha egy részem szeretné eldugni magát a világ elöl, lehet nem vesznek észre.

Itt egy lehetőség, hogy megbarátkozz önmagaddal, elkezdd szeretni önmagad, úgy, ahogy vagy, felvállalva önmagad magad és mások előtt és eszerint teremts külvilágod, kapcsolataid, vágyaid.

És hogy elkezdd tapasztalni:
- bármilyen is vagyok, tökéletes vagyok és szerethető, ez így van jól, így tökéletes, nem kell szerepeket játszanom,
- megbecsülöm, szeretem magam és szeretnek mások is, 
- nem függök mások véleményétől, szeretetétől, szabad vagyok, mert a figyelmet, törődést önmagamnak is meg tudom adni, így szabadon tudok szeretni és a másik is szabad lehet, szabadon tud szeretni, az elvárásom nélkül,
- bízok önmagamban, bízok abban, hogy a vágyaim, az álmaim, amelyek az én sajátjaim, megvalósulhatnak,
- bízom a kitartásomban, hogy lépésről-lépésre haladok a számomra egyre jobb felé,
- elfogadom magam akkor is, amikor nem szeretem önmagam, nem küzdök egyes részeimmel,
- és úgy egyébként, köszönöm, jól vagyok, belső mosollyal és derűvel.

A programon lesz rövid tanítás, de a fő rész a belső munka, belső folyamat, hogy mindenki megkapja a saját felismeréseit, saját gyógyulását arra a részére, ahol megingott, esetleg elveszett az önszeretet, önelfogadás, önbizalom, magadba vetett hit. Ehhez lesz felkészítő gyakorlatként csakratisztítás, vezetett meditációk, légzőgyakorlatok, hogy a tudatalattiban rejtett élményekhez, programokhoz hozzáférjünk, különböző oldási technikák, deeksha energia. de legfőképp saját döntésed, hogy elmozdulsz önmagad felé, fog a legtöbbet segíteni.

Programunk célja, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal, képességeinkkel, belső - sokszor nem tudatosított - erőnkkel, belső szépségünkkel. Kiegyensúlyozódunk, feltöltődünk, erőt gyűjtünk, teszünk egy lépést álmaink felé... 

Várlak nagy szeretettel!

Erős Anita
Egység tréner, légzésterapeuta

Hozzájárulás: adományos
Regisztráció: anita.oneness@gmail.com

(Kérlek jelentkezz be e-mailen, hogy a résztvevők számát tudjuk követni.)