nem post

Teremtő-transzformációs programsorozat 2.

Erős Anita

"A szegénység vagy a gazdagság a gondolattal kezdődik. – Sri Amma Bhagavan"

Kedves Barátok, Érdeklődők,

szeretettel invitállak Benneteket 2016. január 28-án este önismereti, transzformációs programsorozatunk újabb állomására, melyen témánk a Bőség. 
A bőségre fókuszálunk, mely lehet anyagi bőség, a lehetőségek bősége, az érzelmek, a család bősége, az önbizalom, hit és bátorság bősége, a türelem, kitartás bősége... Bármi... :) 

Ha nem élünk bőségtudatosságban, akkor hiába szeretnénk párkapcsolatot, anyagi bőséget, sikereket, hitet, mert a tudatunk arra fókuszál, hogy "nincs", nem arra, hogy "van". Így teremtéseinket a "nincs" alapozza meg.

A program során áttekintjük, hogy milyen tényezők hatnak arra, hogy bőségben élünk-e vagy sem. Szó lesz bőségtudatosságról és hiánytudatosságról, családi mintákról, korlátozó és támogató hitrendszerekről, tudatalattiban tárolt döntésekről, élményekről, célokról és értelemről.
Megnézzük továbbá azt is, hogy nyitottak vagyunk-e a befogadásra és az elfogadásra, vagy a bőség jönne Hozzánk, csak mi nem tudjuk megnyitni magunkat neki, befogadni és megtartani, tudjuk-e áramoltatni a bőséget, az adás-kapás egyensúlyát fenntartva.

A programon dolgozunk a tudatos szinten, lesznek tanítások, elmélkedünk, dolgozunk a tudatalatti szinten, ránézünk, Bennünk mélyen bőség ellenében ható tudatalatti programok működnek, oldjuk őket, és átvesszük mit tudunk tenni a bőségtudatosság kifejlesztése érdekében, hogy mindennapjainkat ez határozza meg.

A programon lesznek tanítások, elmélkedés, csakratisztítás, vezetett meditációk, légzésterápiás elemek, deeksha energia.

Kérlek hozz innivalót, zsebkendőt, papírt, tollat.

Regisztráció: anita.oneness@gmail.com.
A részvétel adományos.

Várlak nagy szeretettel!

Erős Anita
Egység tréner, légzésterapeuta