nem post

Acces Bars ingyenes, nyílt nap

Hartyányi Réka
 / 
2016. 02. 05.

ACCESS BARS NYÍLT NAP – VAN EGY HELY

 

Kedves Útkereső, változtatni, fejlődni és segíteni vágyó!

Szeretettel meghívlak a 2016.02.05-én tartandó Nyílt Napunkra, ahol betekintést nyerhetsz az Access Consciousness világába, azon belül is az Access Bars módszerébe.

Hogyan hangozna, ha 32 pont érintésével a fejeden megváltoztathatnád az életedet? Hihetetlennek tűnik? Mi van, ha mégis lehetséges?

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről. 

A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban. 
Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban.

Ha felkeltettem a kíváncsiságodat nézd meg az alábbi videot, ahol tudományos alapokra helyezve is bemutatják milyen változások indulnak meg az agyban a kezelések hatására:

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk&feature=youtu.be

 

És hogyan lehet ez még ettől is jobb?

Ha úgy érzed szeretnéd elsajátítani ezt a nagyszerű technikát lehetőséged van egy 1 napos tanfolyam keretein belül megtanulni, ezáltal még nagyobb bőséget teremtve saját magadnak és környezetednek. Nem szükséges hozzá előképzettség.

 

Legközelebbi tanfolyami időpontok a Van egy hely-en:

Február 12.

Február 27.

A tanfolyam további részleteivel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeimen vagyok elérhető.

 

A nyílt nap és a tanfolyami lehetőségek FB esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/684652591678043/

A nyílt napra és bármelyik tanfolyami időpontra is a reka.hartyanyi@gmail.com e-mail címen szükséges bejelentkezni.

Várunk sok szeretettel!

 

Hartyányi Réka

Access Bars Facilitátor, Kineziológus

tel: 20/358-4388

e-mail: reka.hartyanyi@gmail.com

www.hartyanyireka.hu