nem post
Oktatás

Munay-Ki tanfolyam

Gálffy Gyöngyvér, Márkosi Hajni

 

A Munay-Ki egy Peruból származó inka energetikai beavatássorozat, mely 9+1 rítusból áll. 
Ezen rítusok segítenek megélned Belső Nőiességedet, erősíteni Belső Férfiasságodat, Teremtőképességed megsokszorozódik, álmaid elérhetővé válnak, oldjuk a magzatkorban elszenvedett félelmeket, fájdalmaidat, és például nem utolsó sorban felébred vagy megerősödik kezedben a gyógyító erő.
Személyes tapasztalataink alapján a legerősebb hatását azonban mégsem a fentiekben mutatta meg ez a beavatás, hanem abban, hogy segít a mindennapok harmonikusabb, félelem nélküli megélésében, valamint, hogy elindít, és nem enged letérni az életfeladatunk teljesítéséhez vezető útról. 
A részletekről honlapunkon: 
http://leleknyitas.blogspot.hu/2014/01/munay-ki-tanfolyami-informaciok.html

Miért lesz jó nekem, ha megkapom a Munay-Ki beavatást, és annak 9+1 rítusát?

 
 • A Munay-Ki 9+1 beavatási rituáléból áll, amely rítusok segítik "megemelni rezgésszintedet".
 • Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki. Könnyebben meglátod majd a ’teljes képet’ és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni.
 • Egyre jobban azzá válsz, aki igazából vagy: a ’lelki önmagad’, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad.
 • Életcélod világossá válik előtted, s követni fogod, és ez örömet okoz neked.
 • Könnyebben fogsz egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni.
 • Tudod ki vagy, és szereted is önmagadat.
 • Könnyebben zárod ki azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek.
 • Csodálatos módon megváltozol. A világ csodálatos módon megváltozik körülötted.
 • Az életed könnyebben áramlik majd és felfigyelsz a téged körülvevő csodálatos dolgokra.
 • Elkezded igazából tudni, hogy „Minden Rendben Van” és, hogy „Menny a Földön”ténylegesen elérhető
 • Visszamenőleg tiszta lapot nyithatsz az életedben, hisz a 13. rítus a magzati korban elszenvedett félelmeket, és fájdalmakat is oldja.
 
A tanfolyam ára: 39 000 Ft
Jelentkezni IDE KATTINTVA , vagy a leleknyitas@gmail.com email-címen lehet. 
 
Ízelítő próba alkalom

Ha még nem szántad el magad az egész hétvégére, próbáld ki 
a 13. rítussal (Anyaméh rítusa)*, amely legmélyebb félelmeinket, rettegésünket, oldja és a magzati korban elszenvedett fájdalmakat is gyógyítja. Megismerheted az oktatókat és könnyen elválik, hogy vajon ez a te utad?
*Ez a Munay-ki rítus Magyarországon még csak nálunk érhető el.
 Az egy estés program ára: 4 000 Ft.
 
 

A rítusok életünk különböző területeit gyógyítják:

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa
Ez a rituálé összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ők a múlt Földőrzői, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhető el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled. Ők leginkább alvás ill. meditáció során vannak jelen, hogy begyógyítsák a múlt és egyben őseink sebeit. A rítus egyben felébreszti a gyógyító energiát kezedben, így mindenki, akit megérintesz áldott lesz.

Második Rítus: Az Erő Sávjai
A második rítus öt energiasávot tartalmaz, a földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt. Ezeket a sávokat a Fénylő Energia Testedre helyezzük fel, és mint hatékony szűrők, minden feléd közelítő negatív energiát lebontanak az öt elem valamelyikére. Ezek az energiák a jövőben táplálni tudnak téged ahelyett, hogy megbetegítenének. Az Erő Sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A világban ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak.

Harmadik Rítus: Harmónia Rítus
Hét archetípust mintáját kapod a csakráidba. A Kígyó, a Jaguár/Puma, a Kolibri, a Sas/Kondorkeselyű, az Alsó Világ és a Tudatalatti Őrzőjének, a Középső világ (az éber tudatállapot világa) védelmezőjének, a Felső Világ (szuper-tudatos, kollektív tudatosság) és az eljövendő idő védelmezőjének jelenlétét tapasztalhatod meg. Ezeket az archetípusokat, mint magokat ültetjük el energiaközpontjaidba. A magokat tűzzel csíráztathatod, amihez több tűz szertartást hajtunk végre. Ezzel a magokat felébreszted, és segíthetsz nekik nőni. A magok segítenek a lelki salakanyagokat megtisztítani, melyek a csakráidban halmozódtak föl, így azok eredeti, szivárványszíneikben tudnak majd ragyogni. E rituálé segít, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

Negyedik Rítus: Látnokok Rítusa
E rítus fényutakat aktivál, amelyek összekötik a látókérget a harmadik szemmel és a szívcsakrával. A rítus felébreszti a benned rejlő látnokot és a képességet, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát és a lelkeket.

Ötödik Rítus: Napőrzők (Daykeeperʼs) Rítusa
A rítus mestergyógyítók generációival köt téged össze, a múlt Napőrzőivel. Ők képesek segítségül hívni az ősi szent helyeket (pl. Machu Picchu, Stonehenge), hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak a földre. Ez a Rítus egy olyan energiaátadás, mely összeköt téged a Laikák generációjával. A Napőrzők hívják a Napot minden nap, hogy felkeljen és segítenek lenyugodnia. Képesek az embereket harmóniába hozni az Anyafölddel. A Napőrzők voltak a gyógyítók (curanderos), a gyógynövény-szakértők, nagy tudású nők, akik ismerték a Föld női vonásait is, de közéjük tartoztak a bábák is, akik a születésnél és a halálnál is segédkeztek. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását, és segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.

Hatodik Rítus: Bölcsességőrzők Rítusa
Összeköt téged fényes teremtmények generációival a múltból és a jövőből. A legenda szerint az ősi bölcsesség a magas hegységekben lakozik. Ez a rituálé a hófedte csúcsokkal van kapcsolatban és az erő szent helyeivel. Ez a rituálé a belső férfiasságod gyógyulását segít elő. Hozzájárul, hogy kilépj az időből, s megtapasztald az időtlenséget. A Bölcsességőrzők generációja gyógyító férfiak és nők, a múltból, aki legyőzték a halált és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és, hogy megosszák azokat másokkal, amikor időszerű és szükséges.

Hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa
A rítus összeköt téged az arkangyalokkal, Galaxisunk védelmezőivel. Róluk az hírlik, hogy ember alakjuk van és magasak, mint a fák. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, s meg tudják idézni erejüket bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnokok képességét és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt téged a csillagokkal és a Nappal.

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa
E rítus biztonságban átjuttat téged a változásokon, amik 2012 után jöttek el. Fizikailag elkezdesz Homo Luminous-szá válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik, és jobban ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben. Miután részesülsz ebben a Rítusban, azt veszed észre, hogy elkezded az életedben történő eseményeket a fizikai sík helyett a spirituális síkon megélni. A Rítus befogadása után őrző szerepet vállalsz az eljövendő időért és a következő generációkért.

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus
Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő-fény és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban.
Voltak eddig is, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették ʼKrisztus vagy Buddha Tudatukatʼ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de eddig nem volt lehetséges, hogy eme megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak egy ilyen rövid beavatás sorozat által.

+1: A Tizenharmadik Rítus: Az Anyaméh Rítusa
Ezt a Rítust 2014. márciusában hozhatta le földi síkra a chilei származású Marcela Lobos. 
A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. 
Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget. 
A rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő ami csak részben fizikai funkció és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is. 
A rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja, ezért kiemelten ajánlható várandósoknak is. 
A rítus átadásával nem csak a beavatandót gyógyítjuk, hanem a beavatandó női felmenőit,valamint magát Földanyát is.