nem post

Otthon lenni saját nőiségemben - női csoport

Erős Anita
 / 
2016. 02. 13. 17:00-20:00

Kedves Hölgytársaim!

Ez a délután csak a Miénk, csak Rólunk szól. 

Mi Nők, összegyűlünk, és beszélgetünk női minőségek megéléséről, a nőiség, női szerepek kihívásairól, belső küzdelmekről, kételyekről, önelfogadásról, önbecsülésről, testiségről, szexualitásról, belső egyensúlyról, kisugárzásról.

És természetesen a közös, egymást segítő beszélgetések mellett mély belső munkát is végzünk, hogy egyensúlyba kerüljünk saját nőiségünkkel, meglássuk és becsülni tudjuk saját női értékeinket, segítve egymást, hogy észrevegyük, tudatosítva magunkban azt, amit a másik észrevesz, csak esetleg mi nem. Keressük a Bennünk lévő férfi-női energiák egyensúlyának felbomlásának okát, keressük a kapcsolódást és erősítjük a kapcsolatot a Bennünk lévő felszabadult, sugárzó Nővel. 

Lépéseket teszünk, hogy hazaérkezzünk végre saját nőiségünkbe, becsülve, szeretve azt, engedni, hogy a Bennünk élő Nő megmutassa magát a külvilágnak bűntudat, szégyen, félelmek, fájdalmak, kétségek nélkül. 

Lépéseket teszünk, hogy parnerünk jó társa lehessünk. Hiszen tudjuk, hogy a párkapcsolat tükör. Ha én ideális társsá válok, a partnerem is azzá válhat. A külvilág a belvilág kivetülése. Ha én szeretem, becsülöm magam, a társam és mások is szeretni, becsülni fognak.

Nekünk Nőknek az egyik legnagyobb "felelősségünk", hogy lépésről lépésre egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben, hogy virágozzunk és ebből a finom, szép energiából adjunk a világnak, mint Társ, mint Anya, mint valakinek a Lánya, mint valakinek a Barátnője, mint Dolgozó Nő, mint Önmegvalósító Nő, mint Vezető Nő, mint Gyógyító Nő...

Gyógyulunk együtt, és nyílunk ki Mindannyian, mint egy gyönyörű virágoskert csodálatos virágai. És időnket, gondolatainkat a versengés helyett egymás támogatásának és saját női utunk megtalálásának szenteljük, hogy ebben a támogató közegben mi is fejlődhessünk.

Várlak nagy szeretettel!

Erős Anita
Egység tréner, légzésterapeuta

Helyszín: VAN EGY HELY életenergia központ, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)
Időpont: 2016. február 13. 17.00-20.00
Hozzájárulás: adományos
Regisztráció: e-mailben: anita.oneness@gmail.com