nem post

Gong meditáció

Telek Gábor
 / 
2016. 03. 21. 18:00-19:30

A gong hangja lehetővé teszi egy gyors, meditatív állapot elérését. Egy egészen különleges hallás- és rezgésélmény. Egyedülállóan széles hangspektrummal és felhangokkal rendelkezik. Ez a széles rezgésspektrum elmélyíti a légzést, ellazít, testünket érzékenyebbé teszi. 
A testünk kétharmada víz, ami kiválóan vezeti a rezgést, így az egész testünkben érezzük az univerzális vibrációt, amely segít a test hibás rezgéseit helyreállítani, felébreszti az öngyógyító folyamatokat. A gong hangjában fürdeni egyenlő az egészséggel. Egy gongmeditációt végig élni, már fél gyógyulás!
A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás. Minden mentális erőfeszítés, erőlködés nélkül eljuthatunk a meditáció állapotába. Talán az egyetlen olyan hangszer, mely képes lecsendesíteni és megtisztítani az elmét. Ha megszólaltatják a gongot, a hangok áradásával együtt sokan átélik az érzelmek áradását is. Sok emberrel találkoztam, a közel tíz éves pályafutásom során, akik csak ültek, hallgatták a gong hangjait és csendesen folyt a szemükből a könny. 

Gyertek bátran, és szóljatok annak, akinek szeretnétek egy kis lazulást, nyugalmat, enyhülést a napi stresszből. 
Gong meditációval kapcsolatosan találhattok videókat honlapunkon:
www.alternativkucko.gportal.hu

Részvételi díj: 2000 Ft adomány, amely hozzájárulás a rendezvény költségeihez.

Mindenkit várok szeretettel, aki szeretne meditálni, feltöltődni, megtisztulni a hangok cunamijában.