nem post

Teremtő-transzformációs programsorozat 6.

Erős Anita


TÍZMILLIÓSZOROS NAPI MEDITÁCIÓ

 

Kedves Barátok, Érdeklődők,

szeretettel invitállak 2016. február 22-én hétfőn Benneteket tízmilliószoros napi meditációnkra!

A tízmilliószoros napok a tibeti buddhista hagyomány ünnepnapjai. Egy évben négy fő különleges Buddha napot tartanak, amikor ünnepség keretében emlékeznek meg Buddha életének legfontosabb állomásairól. A tibeti kultúrában a "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják tízmilliószoros napoknak.

A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván: ez az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja.

Az első 10.000.000 nap: Chotrul Düchen = "A vajmécsesek ünnepe"

Az első tízmilliószoros nap az első holdhónap 15. napjára esik. Ez hatalmas jelentőséggel bíró nap. Ez tibeti nevén a Chotrul Düchen, magyarul a vajmécsesek ünnepe. Ezen a napon a tibetiek hagyományosan jakvajból készült - manapság már használnak növényi olajból vagy tisztított vajból formált gyertyákat is -, virág-, madár- vagy fa alakú lámpásokat gyújtanak, hogy megemlékezzenek Buddha csodálatos tetteiről, amelyeket követői hitének megerősítésére hajtott végre.

Buddha csodák bemutatásának ünnepe (Chotrul Duchen) : Az első nap neve: a Csodák ünnepe, melyet az első tibeti holdhónap teliholdján tartunk. Az év első tizenöt napja annak a tizenöt napnak az ünneplése, amikor Buddha minden nap más csodát mutatott be azért, hogy jövendő tanítványai érdemeit és odaadását növelje. 
(forrás: http://www.tarrdaniel.com/documents/Vallasfilozofia/tizmillioszoros_nap.html)

Ezek a napok kifejezetten ajánlottak meditációs, spirituális, teremtő gyakorlatok végzésére, hiszen megfogalmazott szándékunk, vágyunk tízmilliószoros erővel hat. Kiváló alkalom arra, hogy fókuszba helyezzük céljainkat, álmainkat, amelyeket életünkben szeretnénk megteremteni, de kiváló alkalom ez bármi, életünkben meghaladott, már nem szükséges érzelem, nézőpont, helyzet elengedésére is.

A csoportban végzett közös gyakorlatok mindezek erejét még jobban növelik.

A programon lesz csakratisztítás, benső akadályok, blokkok, korlátozó hitrendszerek oldása, elengedése, teremtő gyakorlatok, vezetett meditáció, deeksha, egymás támogatása, öröm, jókedv, szeretet.

Várlak nagy szeretettel!

Erős Anita
Egység tréner, légzésterapeuta

Helyszín: VAN EGY HELY életenergia központ, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)
Időpont: 2016. február 22. 18.45 - kb. 21.30
Hozzájárulás: adományos
Regisztráció: anita.oneness@gmail.com

Kérlek hozz magaddal egy mécsest!