nem post
Oktatás

Tranzakció-analízis

Antal Sándor
 / 
2016. 02. 19-20.

Te egyáltalán nem értesz engem?!

Ennek a sóhajnak már sokan emléket állítottak! A másik ember megértése ugyanis egyáltalán nem egyszerű feladat, ahogy ezt a kommunikáció neves kutatói, mint Watzlawick, Bateson vagy Maturana is állítják. „A megértés és a meg nem értés között a félreértés van” – mondta egyszer valaki. Akit érdekel, hogy mindez hogyan történik, min múlik, ki mit tesz hozzá, annak a Tranzakcióanalízis alapképzés telitalálat lehet. A képzés során példák és gyakorlatok segítségével tekintjük át a TA-modellek gazdag rendszerét, amely egyike a legerőteljesebb, leggyakorlatiasabb kommunikációs és személyiség elméleteknek, amelyet valaha megalkottak.

 

Kinek  ajánljuk?

Szakembereknek és laikusoknak, mindazoknak, akik mélyebben szeretnék megérteni az emberi viselkedés, a kapcsolatok és élő rendszerek működésének mozgatóit, és hatásos eszközöket keresnek ezek működtetésére.

A képzés célja

A képzésen gyakorlati példákon és helyzeteken keresztül ismerkedhet meg a TA alapfogalmakkal, ezáltal egy olyan átfogó módszertannal gazdagodhat, amellyel új távlatokat nyithat meg személyes és szakmai fejlődésében.

A képzés témáinak áttekintése

• A személyiség és a viselkedés mozgatórugói
• A hatékony kommunikáció
• Az elhibázott kommunikáció és az egyéni elakadás
• Fejlődés és változás

Részletes programot itt talál.

Bizonyítvány

A program elvégzéséről a Nemezetközi/Európai Tranzakcióanalízis Szövetség hivatalos bizonyítványát állítjuk ki. Ezt egyben belépőjegyként is használhatja a világon bármely haladó tranzakcióanalízis képzésben, illetve egy hosszabb távú módszerspecifikus képzéshez, amellyel nemzetközileg elismert, képesített tranzakcióanalitikus végzettséget (CTA) szerezhet.

Tréner

Antal Sándor, Képző és szupervízor tranzakcióanalitikus s.a. (PTSTA-O)

Keretek, jelentkezés

Helyszín: Budapest, III. ker. Táborhegyi út 25/aIdőkeretek: 9,00-17,00. Részvételi díj: 46.000,- Forint , amely tartalmazza a résztvevői és tréninganyagok díját, de nem tartalmazza az étkezést.

A jelentkezéshez ide kattintva töltheti le a jelentkezési lapot. Vagy keressen az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 20 368 76 28. vagy antal.sandor@szervezetita.hu

Következő időpontok:

  • 2016. szept. 23-24.