nem post

Párkapcsolati tréning - egyedülállóknak és párban élőknek

Erős Anita

Kedves Barátok, Érdeklődők,

lassan itt a tavasz, éledezik a természet és egyre jobban éledezik a szívünk is. A tavasz a szerelem, a flört, a zsongás, a kinyílás, kivirágzás ideje.

Ezt a napot, a tavasz kezdetén a szerelemnek, a párkapcsolatnak szánjuk, életünk oly fontos területének. Ha párkapcsolatban élünk azért, hogy ez a kapcsolat a legnagyobb örömet tudja hozni számunkra, a felmerülő megoldandó helyzeteket konstruktív módon tudjuk megoldani, ha nem élünk párkapcsolatban, akkor azért, hogy meg tudjuk magunkat nyitni a számunkra legideálisabb kapcsolatnak.

Ez az a kapcsolat, amely a legnagyobb örömet és legnagyobb fájdalmat tudja hozni számunkra. Ez az a kapcsolat, amely legnagyobb tanítómesterünk lehet önmagunkról, önmagunk el nem fogadott részeiről, fel nem dolgozott sebeinkről, rejtett képességeinkről. Ez az a kapcsolat, amely csodaszép egységélményhez vezethet minket a másikkal és önmagunkkal is.

A program fő részét a keleti, nyugati tanítások mellett a belső vezetett folyamatok képezik. Keressük magunkban azokat a tudat alatt hordozott mintákat, döntéseket, fel nem dolgozott sérüléseket, amelyek nehézségeket okozhatnak párkapcsolatainkban és összekapcsolódunk a vonzó, játékos részünkkel, hogy jelenlegi vagy eljövendő párkapcsolatunkban ezzel be tudjuk hozni az örömet, felszabadultságot.

A workshopon az alábbi témákat érintjük:

- önmagammal való kapcsolat (önbecsülés, önelfogadás, önszeretet),
- szülői minták,
- párkapcsolatokban szerzettt sérelmek, fájdalmak, bűntudat,
- megbocsátás, elengedés, megújulás, felszabadulás,
- férfi-női energiák egyensúlya,
- hit-hitetlenség, bizalom-bizalmatlanság, nyitottság-bezártság, okolás-elfogadás, türelem-tütelmetlenség, elvárás-támogatás, fájdalom-öröm, szeretet, belső öröm. 

A programon lesz csakratisztítás, vezetett meditációk, légzésterápiás módszerek, deeksha energiával történő oldás, egyéb önismereti gyakorlatok, megosztás.

Felismerünk, gyógyulunk, oldódunk, felszabadulunk, megnyílunk, kivirágzunk.

Várlak nagy szeretettel!

Erős Anita
Egység tréner, légzésterapeuta

Helyszín: VAN EGY HELY életenergia központ, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)
Időpont: 2016. március 6. 10.00-17.00
Regisztráció: anita.oneness@gmail.com