nem post

Egész-ség program

Erős Anita
 / 
2016. 03. 17.

Kedves Barátok, Érdeklődők,

itt van a tavasz már. De jó! :) Sokan készülünk az évre és mindenkorra tisztítókúrákkal, méregtelenítésekkel, tudati-érzelmi tisztítással, böjttel a testi-lelki-szellemi megtisztulásért és megújulásért.

Ezen a programon fókuszunkat mi is az Egész-ségünkre helyezzük. Mindannyian tapasztaltuk már, hogy a "betegségnek" nevezett, testi, lelki fájdalmaknak tapasztalt helyzetek, körülmények mennyi kellemetlenséget, nehézséget, rossz érzést, fejtörést okoznak számunkra. Most egy kicsit közelebb kerülünk ahhoz, hogy miért is van ez jelen életünkben, mivel segíthetjük önmagunkat, egyúttal tiszteletünket, hálánkat fejezzük ki testünknek, szívünknek, amely egész nap szolgál bennünket. 

Ezen az alkalmon nem megszabadulni kívánunk valamitől, az el nem fogadás állapotában, hanem közelebb kerülünk, ránézünk valamire, figyelemmel, türelemmel, szeretettel, valamire, ami mindennapjainkban lehet valamilyen testi-lelki-szellemi nehézségként jelenik meg, vagy ha nincsen semmilyen testi-lelki-szellemi nehézségünk, a hála állapotában időzünk, hogy ezt az állapotot továbbra is fenn tudjuk tartani, vagy belső folyamatunkat felajánlhatjuk másnak a gyógyulására.

Bármi is lesz a fókuszod, a következő kérdésekkel foglalkozunk (újabb és újabb belső felismeréseket, rálátást, újabb nézőpontokat, belső oldódást kaphatsz és tapasztalhatsz):

Miért van ez a helyzet jelen az életemben?
Mire tanít?
Miért van rá szükségem? 
Mi az, amit "nyerek" vele?
Mit nem tudok elengedni?
Milyen érzéseket, gondolatokat hordozok magamban mélyen, amelyek valami fizikai, lelki tünet formájában jelentkeznek?
Mi akadt el egyszer az életemben?
Szeretnék-e valójában egészséges lenni vagy valakivel szeretetből ilyen módon vállalok sorsközösséget?
Tényleg szeretnék teljesen egészséges lenni, minden szinten? Meghoztam mélyen a döntést, száz százalékosan? Ha nem, mi akadályoz meg ebben?
Hiszek-e az EGÉSZ-SÉGben? 

A program során elhangzanak keleti, nyugati tanítások a témában és belső vezetett folyamat lesz, hogy mindenki megkaphassa a saját felismeréseit és feloldódjon, feloldódhasson, mélyen, belülről az, aminek eljött az ideje.

Tisztulunk, gyógyulunk, felfrissülünk, megújulunk.

Azok számára, akik csatlakoznak, a program napjára vonatkozóan alábbi javaslatokat teszem:

1. Ébredés után szellőztess ki, ülj le egy pár percre nyugodtan. Mondj köszönetet, hálát a testednek, hogy el tudsz jönni a programra, mennyi helyre elvisz és elvitt. Ha valakinek a környezetedben, szeretetteid között gyógyulásra van szüksége, küldj neki szeretetet.
2. Zuhanyozz le, azzal a tudatossággal, hogy lemosol magadról korlátozó, nehéz, kellemetlenségeket okozó érzéseket, gondolatokat, fizikai bajokat. Gyengéden masszírozd át magad, kedvességgel, figyelemmel, önszeretettel.
3. A nap folyamán ne kapkodj. Indulj el inkább mindenhova időben, hogy lépteid, légzésed nyugodtak legyenek. Helyezd magad egy szemlélődő állapotba és fókuszodat a nap folyamán próbáld meg arra vinni, amit szépnek látsz. Mosolygó emberek, csinos nők, jóképű férfiak, tündéri gyermekek, szép épületek, finom ételek, a kedvenc kávéd, bármi.
4. Ha zenét hallgatsz, hallgass kellemes, örömteli zenéket, melyek békességgel, örömmel töltenek fel. 
5. Bármi, amit elfogyasztasz, étel-ital, köszönd meg előtte neki, hogy táplál Téged, élvezetet nyújt.
6. Lásd meg a szépséget önmagadban, legyen ez belső-külső, tettekben, gondolatokban, szavakban megjelenő vagy születésedtől természetes módon jelen lévő. Örülj neki!
7. Engedd be az örömöt oda, ahol szomorúság van, a megbocsátást oda, ahol megbántottság van, az elfogadást oda, ahol vita van, az Életet oda, ahol értelmetlenség van.

Várlak nagy szeretettel!

Erős Anita
Egység tréner, légzésterapeuta

Jelentkezés e-mailben: anita.oneness@gmail.com