nem post
Tóth  Kornélia

Tóth Kornélia

Tóth Kornélia vagyok, 1981-ben születtem. Kislány korom óta gyógyítással szerettem volna foglalkozni, ezért érdeklődési körömnek megfelelően végeztem tanulmányaimat biológusként (biotechnológus/genetika szakirány) a Debreceni Egyetemen. Később megismerkedtem alternatív és spirituális gyógyító módszerekkel és felfedeztem, hogy ezek a szelíd terápiák, melyek Istennel együtt működve, a természettel összhangban gyógyítanak mennyire csodálatosan hatékonyak.

2002 óta foglalkozom spiritualitással, először jógával, később alternatív és spirituális gyógymódokkal. Az egyetem elvégzése után természetgyógyászatot tanultam és több alternatív és spirituális gyógymódot is, de mind közül a Theta Healing volt az egyetlen, ami teljes mértékben meggyőző volt számomra, mert személyes életemet teljesen rendbe tette és klienseim életében is ezzel a módszerrel tapasztaltam a legpozitívabb változásokat.

Amióta ismerem a Theta Healing technikát, azóta az azonnali gyógyulások/változások megtapasztalása mindennaposak a saját és az általam képzett terapeuták életében is. Nagyon erőteljes gyógyító módszer, de amellett, hogy gyógyító hatásai vannak, személyiségünk fejlesztésére, életkörülményeink javítására is lehet használni. Ha anyagi helyzetünk megváltoztatására van szükség nagyon gyors ütemű javulásokat tudunk elérni, ha párkapcsolatunk romokban hever, ott is nagyon gyors pozitív változásokra számíthatunk, mert a Theta Healing az azonnali változások, a feltétel nélküli szeretet terében dolgozik, nagyon egyszerű, gyors és szeretetteljes kezelés. Életünk bármely területén felhasználhatjuk: fizikai (akár gyógyíthatatlannak vélt betegségeknél is!), lelki problémák esetén és egyéb, pl. minőségi élet körülményeinek a megteremtésére. Szerencsére mindezt már saját és nagyon sok ember pozitív tapasztalata alapján is mondhatom.

Theta Healing tanárként konzulenseket képzek és feladatomnak tartom ennek a módszernek a népszerűsítését és azt az életmódot, melynek hatására egyre több embernek válik az élete jobbá, örömtelibbé, boldogabbá és tudatosabbá, azáltal, hogy felfedezzük saját intuitív és teremtő képességünket és felismerjük felelősségünket ebben a folyamatban.

Theta Healing konzulensként is dolgozok, ilyenkor a pácienst theta tudatállapotba viszem. A tudattalanból feljönnek azok az emlékek, melyek hatására jelenlegi problémáinkat, szenvedéseinket megérthetjük. Megtaláljuk azokat a negatív hitrendszereket, melyek a szenvedéseinket okozzák. Speciális módszerrel oldjuk a problémákat okozó blokkokat, majd pozitív hitrendszereket töltünk le, melyek hatására életünk javulásnak indul. És ami jó benne, hogy ha a tudattalanunkat megváltoztatjuk, akkor életünk körülményei is nagyon gyorsan pozitív irányba változnak. Van egy ezzel kapcsolatos idézet: „Nem azt vonzzuk be, amit szeretnénk, hanem azt vonzzuk , amilyenek vagyunk” (amilyenek a rezgéseink).

A terápián még gyakran alkalmazok manifesztációkat (teremtéseket), őrangyal-közvetítéseket, pszichikai szennyeződésektől történő tisztítást, átok- és rontás levételt, régi negatív fogadalmak (pl. szegénységi vagy cölibátusi) megszüntetését minden térből és időből, megtapadt szellemek fénybe küldését. Lélekrészek visszaszerzését és visszaadását az EGÉSZségért, lélektárs/ikerlélek bevonzást, DNS szálak aktiválását, génterápiát. Elhunyt szerettek, felettes én, angyalok, felemelkedett mesterek közvetítését, Akasha krónika olvasást. Szabadon szálló emlékek oldását, összetört lélek újjáépítést vagy magzati időszakban keletkezett blokkok, traumák oldását stb. Akár a spirituális képességeket is fejleszthetjük. A kezelések mindenkinél egyénre szabottak, mindig a kliens kívánságának megfelelően történnek.

A Theta Healing tanfolyamokon átadom mindezt a technikát és segítek, hogy ezzel a csodálatos módszerrel Te is képes legyél segíteni másoknak és önmagadnak a legmagasabb és legjobb úton-módon.

2013 októberben végeztem el az alap Theta Healing tanfolyamot, azóta folyamatosan tartok konzultációkat naponta többször is, folyamatosan képzem magam és már nemzetközi tapasztalatom is van, több országban végeztem kezeléseket. Személyesen Vianna Stibalnál, a Theta Healing alapítójánál kaptam tanári végzettséget Zágrábban 2014 februárban. Magyarországi tanáraim: Szilasi Márti, Kiss Zoltán, Lengyel Éva. Klienseim elégedettek és nagyon sok pozitív változásról szoktak beszámolni. Emellett folyamatosan tartok Theta Healing tanfolyamokat országszerte, ezeken a tanfolyamokon mindig csodálatos megtapasztalások történnek. Kedvesnek és segítőkésznek szoktak mondani, mert mindig lelkesen és odaadóan végzem gyógyító tevékenységemet, mert tudom, hogy csak pozitív hozzáállással és kitartással lehet pozitív eredményeket elérni.

Röviden számokban:  

400+ thetahealing konzultáció  

50+ thetahealing tanfolyam 

6 év tanácsadás

14 év oktatói tapasztalat  

16 év spirituális tapasztalat 

Ha bármelyik városból, akár külföldről szeretnél jelentkezni tanfolyam szervezőnek, szívesen fogadom a megkeresést, akár kisebb csoportok esetén is – magyar vagy angol nyelven tartok képzéseket.

TANULMÁNYAIM

 

 

Biológus/genetikus, Debreceni Egyetem

Angol-magyar szakfordítói szak, Debreceni Egyetem

Természetgyógyász képzés, Egészségügyi Továbbképző Intézet, Budapest

Fülakupunktúra addiktológus, Yin-Yang Egészségügyi és Oktatási Központ

Metafizikai terapeuta, tanácsadó, Nemzetközi Metafizikai Akadémia

Önismereti képzések, Dr Hoffmann Gergely, Losonczy Iván

Jóga oktató képzés, Magyar Jóga Akadémia

 

Theta Healing Institute of Knowledge (THInK®)-nél szerzett végzettségeim:
Theta Healing DNS1 alaptanfolyam, tanár és konzulens
DNS2 haladó tanfolyam, tanár és konzulens
Teremtés és Bőség tanfolyam,  tanár és konzulens
Game of Life Üzleti siker tanfolyam, tanár és konzulens

 

Intuitív anatómia, tanár és konzulens