nem post
Oktatás

Felsőfokú IET tanfolyam

Rózsás Andrea

INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA® (IET®)

Alap-, Közép-, Felsőfokú Tanfolyamok

Rózsás Andrea IET® Mester - Oktatóval

Információ, regisztráció: andrea@lelekzethaz.hu

 

Az Integrált Energia Terápia ®, röviden IET ® egy csodálatos energiagyógyászati módszer, ami kitisztítja az érzelmi blokkokat és gyógyulást hoz érzelmi-, mentális- és spirituális szinteken. STEVAN THAYER a The Center of Being (USA) alapítója, Ariel Angyal csatornájaként 1987-ben kezdte el kifejleszteni az IET ® -t, amit 1994 óta tanít. Az IET ® -nek 4 szintje van, amit bárki megtanulhat. A módszer alapja az egyes sejtmemória területeken található integrációs pontok energetizálása és integrálása.
A gyógyító energiát ANGYALI SZÍVKAPCSOLATon át ARIEL ANGYALtól és Az Energiamező Gyógyító Angyalaitól csatornázzuk.
Ahhoz, hogy az IET ® -vel dolgozhass szükséges egy IET Mester-Oktatótól kapott beavatás, amely aktiválja a 12 szálú spirituális DNS megfelelő párját. 
 

Az IET ® / Integrált Energia Terápia ® tanulás könnyű és örömteli, semmilyen előképzettséget nem igényel. Ez egy hatékony, beavatás alapú energiaterápiarendszer, mellyel önmagunkat és másokat is kezelhetünk önállóan vagy más módszerekkel kombináltan (pl Reiki) is. A tanítványok az elméleti és gyakorlati tudás mellett megfelelő szintű beavatást és a több, mint 75 országban jelenlevő amerikai The Center of Being Inc. által kiállított oklevelet kapnak. A The Center of Being regisztrál minden IET Tanfolyamot végzett tanítványt, energiaterapeutát.

Részletes információ az Alapfokú IET Tanfolyamról itt található: http://www.energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=alapfoku-iet

A Középfokú IET Tanfolyamokról itt: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=kozepfoku-iet

A Felsőfokú IET Tanfolyamokról itt: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=felsofoku-iet

Rózsás Andreáról itt olvashatsz: http://www.lelekzeteloadasok.hu/magamrol.php

 

SZERETETTEL VÁRLAK!