nem post

Dimenzionális hangolás

Kiss D Ferenc

3 órás Workshopon van lehetőséged kipróbálni a Dimenzionális hangolás 2 napos tréning EGYIK FŐ MODULJÁT. A workshopon tapasztaltak alapján, eldöntheted részt kívánsz-e venni a 2 napos tréningen, ahol megtapasztalhatod a rezgésszinted emelését, és ezzel egyidejűleg az energia és lelki blokkjaid oldását! A gyakorlaton megtapasztalhatod, hogyan szabadulhatsz meg a félelmeidtől, az önkorlátozó gondolataidtól, amik akadályoznak abban, hogy magasabb tudatszinten éld tovább az életed.                                                                                                           

Mi történik a Dimenzionális hangolás Workshopon?

Az energetikai rendszeredet „hangoljuk”. A rezgésszint emelést egy légzésgyakorlattal és speciális hanganyagokkal tesszük. A két legfontosabb zenei hanganyag szerzője: az ezen a területen, a világon egyedülállónak számító Jonathan Goldman.

Kezdetekor az energetikai blokkoktól szabadulsz meg, amely általában az emberek 60%-ának van. Ezt követően a lelki traumáktól is. Lelki traumája viszont minden embernek van, akár tudsz róla, akár nem.

Maga a légzésgyakorlat kicsivel több, mint 1 óráig tart, és már a 15. percétől kezdve lehet érezni az energiaáramlásokat. Azok, akik intenzíven végzik a légzésgyakorlatot, már az első alkalommal tapasztalhatnak energia, vagy lelki blokkoldásokat. Vannak, akiknél egyszerre történik energia és lelki blokkoldás is. Fontos, hogy a légzésgyakorlatot minél intenzívebben csináljuk, mert annál nagyobb hatást tapasztalhatnak meg.

 

A Dimenzionális Hangolás tréninget a tanultak és tapasztalataim alapján hoztam létre, mellyel már, sok ember tapasztalt meg, olyan változást az életében, amit még semmilyen technikával, ilyen könnyen és hatékonyan nem érhető el! A másik szuper dolog ezen a tréningen, hogy a 10 könnyen elvégezhető gyakorlaton kívül semmi más dolgod nincs! Megszabadulsz az energetikai és lelki blokkjaidtól, a gyakorlatok alatt folyamatosan emelkedik a rezgésed, megszabadulsz az önkorlátozó gondolatoktól, félelmektől. Az életed egy magasabb dimenzióban kezd működni, mert magasan rezegsz. Nincsenek félelmek, nincsenek traumák, használod a gondolaturalást, és mivel a vonzás törvénye a rezonancia törvényével együtt képes csak működni, bevonzod, amit szeretnél, amire vágysz.

 

A 2 napos Dimenzionális hangolás intenzív blokkoldó tréning 50-100 körüli létszámmal

 

A nagyobb létszámú csoportokban, a közösen végzett légzéstechnika során (melyet egy nagy hatásfokkal bíró csakratisztító zenei hanganyag együttes hallgatásával végzünk) sokkal nagyobb és erősebb energiák szabadulnak fel. Ennek köszönhetően az energiatér is felerősödik, a közös célra irányuló rezonancia jelenségnek köszönhetően. És ez a létrejött erős energiatér, minden résztvevő számára még hatékonyabbá és könnyebbé teszi a blokkok felszabadulását, a gyógyulást és a spirituális tapasztalatok átélését.

 

Bognár Tas Auraszakértő elemzése a 2 napos tréning előtt és után készült fotókról

 

 Egyértelműen mindegyik fotó sorozatról azt lehet elmondani, hogy az aurák általában erősödtek, tisztultak, töményebbek és harmonikusabbak lettek. Ha azt mondom, hogy az utóbbi 40-50 előtte utána tréning fotóból tudnám az átlagot mondani, akkor azt kell, hogy mondjam, ez a tréning az első háromban benne van!

 

EGYÉRTELMŰEN AZ ELŐTTE UTÁNA FOTÓKON LÁTSZIK, HOGY A TRÉNING HATÁSA BŐVEN TÚL LÉPETT AZON, MINT AMIT A HATÁSRÓL ÍGÉRT. TEHÁT OBJEKTÍVEN TUDOM MONDANI, MINT AURASZAKÉRTŐ TÖBB MINT 15 ÉV TAPASZTALAT ALAPJÁN, HOGY EZ A TRÉNING MEGÁLLJA A HELYÉT, A NEVEMET ADOM HOZZÁ!

 

Az elemzésről hanganyagot is meglehet hallgatni, ezen az URL címen:

www.dimenzionalishangolas.hu

 

 

Tapasztald meg a létnek egy sokkal magasabb szintjét, ami által boldogabb, sikeresebb lehetsz és boldogabbá tehetsz másokat!

Ha valaki a workshop helyszínén vásárol belépőjegyet a 2 napos június 18-19-én megrendezett Dimenzionális hangolás tréningre, a jelenlegi kedvezményes árból 5,000 Ft-ot engedünk el.

Várunk szeretettel mindenkit a Van Egy Hely Életenergia Központban!

 

Workshop ára:  1.500,- Ft

Workshop időpontjai:

Május 7-én 18-21 óráig

Május 16-án 18-21 óráig

Május 23-án 18-21 óráig

Június 11-én 16-19 óráig

Június 13-án 18-21 óráig

A workshopon való részvételi szándékodat itt jelezheted: http://dimenzionalishangolas.hu/dh-legzesgyakorlat-workshop/

További elérhetőségünk:

weboldal: http://dimenzionalishangolas.hu/

email: kapcsolat@dimenzionalishangolas.hu

facebook: https://www.facebook.com/dimenzionalishangolas/

Telefonszám: +36 30 427 73 07   +36  1 792 3720