nem post

Tízmillószoros Bőségteremtő Est: Theta Healing

Tóth Kornélia

Szeretnél, olyan életet élni, amelyben megvalósítod az álmaidat? Tudtad, hogy a bőséggel kapcsolatos tudatalatti hitrendszereid már gyerekkortól kezdve meghatározzák anyagi helyzeted alakulását? Lehet, hogy már most is jól élsz, de megakadtál és nem tudod, hogyan kerülj még jobb szintre anyagilag?

Az Univerzum bősége korlátlan és lehetőségünk van a Vonzás törvényének működése alapján mindazt megkapni, amit szeretnénk! A Tízmilliószoros napon hatványozottan felerősödnek az energiák, ilyenkor érdemes teremteni és bevonzani, amit szeretnénk! :) 

A BőségTeremtő Esten megvizsgáljuk a pénzhez kapcsolódó viszonyunkat, a bőség megérkezését akadályozó önszabotáló programjainkat és megteremtjük önmagunkban azt a tudatállapotot, mellyel összhangba kerülünk az Univerzum bőségével, így megélhetjük annak beáramlását személyes életünkbe örömmel, boldogan.

A programot tartja: Tóth Kornélia ThetaHealing tanár és konzulens

Program:

Erőteljes bőségteremtő gyakorlatok (papírt, tollat hozzatok!)
Önszabotáló programjaink vizsgálata
Életfeladatunk isteni időzítés szerint
Manifesztálás=teremtés legjobb úton-módonJELENTKEZÉS: a jelentkezési lap kitöltésével itt >> http://thetahealingkozpont.hu/tizmillioszoros-bosegteremto-est/

Szeretettel várlak!


Thetahealing alaptanfolyam Budapesten legközelebb okt. 5-7-én lesz! A programon résztvevők kedvezményesen jöhetnek a tanfolyamra! Részletek: http://thetahealingkozpont.hu/theta-healing-alaptanfolyam/

A ThetaHealing kezelésekről itt tudsz olvasni: http://thetahealingkozpont.hu/theta-healing-kezelesek/


GYERE CSATLAKOZZ ÉS ÉLD MEG AZ ÁLMAIDAT, ÚGY AHOGY SZERETNÉD!

BőségTeremtő meditáció: önszabotáló blokkok kioldása és sok-sok anyagi gyarapodást hozó letöltés


Jelentkezési határidő: szept. 30.!