nem post

Család- és szervezetállítás Bíró Edittel

Bíró Edit
 / 
2016. 06. 18.
Mi a családállítás?
 
Egy lehetőség. Lehetőség arra, hogy meglássuk az életünket irányító törvényeket, szokásokat, rendszereket. Hogy azt lássuk meg, ami valójában VAN!
Egy módszer. Az a módszer, amit Bert Hellinger német pszichológus nevéhez társítanak. Amely szerint az egyén családjában előforduló nehéz sorsok, igazságtalanságok, kötődések, betegségek, függőségek, kitagadások hatással vannak a leszármazottakra, sokszor úgy, hogy nem is tudnak ezekről. Egy módszer, amely fényt deríthet ezekre az esetekre, és ha az egyén kész elfogadni a valóságot és megnyílni a jövő felé, a gyógyító erők beindulhatnak az életében.
 
Egy terápia. Csoportos vagy egyéni foglalkozás, ahol a résztvevők egymást segítve arra törekednek, hogy problémáikra megoldást találjanak egy támogató légkörben.
 
 
Részvételi díj: állítást kérők 8000 ft., segítő résztvevők 5000 ft.
Jelentkezni lehet emailen: jelentkezes@biroedit.hu és telefonon: 0620/564-43-84.
Egy napon maximum 5 állítást vállalok, ezért az állítások jelentkezési sorrendben történnek.
Érkezés 9.45-től, kezdés 10.00-kor, befejezés állításoktól függően kb. 18.00-kor.
Hozzatok magatokkal enni- és innivalót, kényelmes ruhát, zoknit, papucsot.
 
1.  A jelentkező vállalja önmagáért a felelősséget!
2. Aki pszichés betegségben szenved, a kezelőorvosával való együttes részvétel javasolt. Ez a fajta csoportmunka nem helyettesíti az orvosi kezelést, viszont önismereti és önfejlesztési lehetőség mindannyiunk számára.
3. Ezt a napot szenteljétek teljes egészében magatokra, a csoportra. Mivel csoportdinamikáról van szó, MINDENKI fontos és helyettesíthetetlen! Ezért kérlek, legyetek pontosak és maradjatok végig!
 
Várlak szeretettel :-)!