nem post

Családállítás Németh Abigéllel

Németh Abigél


Családállításról dióhéjban

A családállításnak, a családrendszerben felborult rend helyreállításán túl, a szüleinkkel, nagyszüleinkkel, családtagjainkkal való kapcsolatunk helyreállítása is a feladata. A család sokak számára, fájdalmat, haragot, hiányérzetet jelent. A családállítás segíthet abban, hogy ez megváltozzon.

A testi-lelki bajaink kialakulását nem kizárólag a saját életünk eseményei határozzák meg. Életünk összefonódik a családtagjaink sorsával. Egy közös energiamező, egy „családi lélek” köt össze bennünket azokkal, akik a családunkhoz tartoznak. Ezek a családi rendszerben láthatatlanul működő erők, amelyek - tértől és időtől függetlenül, - akár generációkon keresztül okozhatnak és örökíthetnek át betegséget, függőséget, kudarcot, boldogtalanságot. E láthatatlan erők láthatóvá tételének különleges módszere a családállítás.

Tudattalan szinten mindannyian kapcsolódunk eredeti családunkhoz, felmenőinkhez, távoli őseinkhez. Felmenőink élete, sikere, kudarca veszteségei kihatással vannak utódaik életére. Sokszor előfordul, hogy a problémák gyökere – saját életünkön túlmutatva – családi rendszerünkből ered. Terheink egy részét a család vagy annak tagjai iránti hűségből cipeljük anélkül, hogy tudomásunk lenne róla.

A családállítás, mint rendszerszemléletű alternatív terápiás módszer, segíthet a nem kívánt transzgenerációs hatások, vagyis a több generáción átívelő negatív, jelen életünket gátló hatások feloldásában.

A közös munka során ráláthatunk a tudatos szinten rejtett transzgenerációs hatásokra, tudatalatti mintákra, veszteségélményekre, akadályokra, visszahúzó erőkre. A módszer segítségével az átörökített negatív minták feloldhatóak, és ráláthatsz arra, hogy miért is van jelen az életedben az adott probléma. A mély megértés, és az elfogadás által a negatív transzgenerációs hatások fokozatosan feloldhatók. Segítségével leteheted a felmenők terheit, és szabadabban élhetsz! Ha a családi tudattalan szintjén lévő hatások tudatos szintre emelkedhetnek, a trauma ismétlése helyett elkezdődhet a valódi gyógyulás.

A családállítást ajánlom mindazoknak, akik az alábbi témákban érintettek:

 megrekedt, többször ismétlődő élethelyzetek
 kudarcok, krízisek, veszteségek, “önsorsrontás”
 társ nélküliség
 megszakadt és megszakíthatatlan kapcsolatok
 párkapcsolati feszültségek, elakadások
 szexuális problémák
 szorongás, agresszió
 ön/bizalomhiány
 gyermektelenség
 abortuszok, vetélések
 elveszített ikertestvér
 gyász, veszteség
 szülő-gyermek kapcsolati, családi problémák
 anyagi gondok, bőség hiánya, pénztelenség
 megmagyarázhatatlan események
 balesetek
 alkohol, drog, egyéb szenvedélybetegségek
 testi tünetek
 önmagunk, életünk magasabb szintű megértése
… és minden más, ami kimaradt a felsorolásból, és nehézséget jelent.

Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján!

Részletek és jelentkezés: Németh Abigél 70/22-333-68