nem post

Németh Abigél

Németh Abigél

kineziológus, családállító, holisztikus- és rendszerszemléletű terapeuta

 

 

Munkám során holisztikus és rendszerszemléletű megközelítést alkalmazok. Saját életemen, megéléseimen, megtapasztalásaimon keresztül jutottam el ahhoz az egyéni megközelítéshez és komplex terápiához, melyekkel a hozzám fordulókat segítem. 16 éve vagyok végzett kineziológus és természetgyógyász és több mint 8 éve vezetek havi több alkalommal családállítást.

 

Terápiás munkám célja, az egyén korlátozó hitrendszereinek- és blokkolt egyéni életprogramjainak feltárása és oldása, amely által megtapasztalhatja saját (és családrendszere) múltjának, történéseinek összefüggéseit, mintáit, ezáltal felfedezve saját életében azok összefüggéseit.

A megélt megtapasztalásokat a későbbiekben át tudja ültetni hétköznapi életébe, boldogulásába.

A blokkok oldása következtében egyre jobban bekerül az Élet áramlásába, kapcsolatai és különböző életterületei egyre letisztultabbá válnak. Egy olyan élet birtokosává válhat, mely a belső harmónia és TELJESSÉG felé áramlik.

 

Kiemelt területek, amelyekkel foglalkozom:

- Önismereti-, életvezetési-, - család- és párkapcsolati tanácsadás és terápiák felnőtteknek

- Pedagógusi- és pszichológusi tapasztalataimat pedig jól tudom alkalmazni a nevelési tanácsadás, viselkedési- és magatartásproblémák, tanulási- és részképesség zavarokkal küzdő gyermekek esetében.

- Dúla végzettségem folytán hatékonyan tudok segíteni a fogantatástól a várandóságon át a szülésig/születésig tartó időszakban előforduló problémák esetén.

 

Egyéni terápiában kineziológiával, illetve egyéni- és csoportterápiában családállítással dolgozom.

Felkérésre előadásokat és tanfolyamokat is tartok.

 

Jelenleg a Van Egy Hely Spirituális és Életenergia Központban elérhető: a csoportos családállítás.

 

Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján!

 

Szeretettel várok minden régi és új érdeklődőt, aki szeretne élete mélyebb igazságaira rálátni, és a felismerések által pozitív változásokat létrehozni saját életében!

 

 

Elérhetőségeim: Németh Abigél

n.abigel@gmail.com

70/22-333-68