nem post

Schmitzhofer Erzsébet

 • Schmitzhofer Erzsébet vagyok, kineziológus. Az Aura Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központban egészségügyi és természetgyógyászati képzésben vettem részt Béky László vezetésével, a professzionális kineziológiai tanulmányaimat az Európa Akadémián végeztem dr. Varju Márta szárnyai alatt. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászati, egészségügyi modulból és kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel, így államilag elismert kineziológus képesítéssel rendelkezem.

  A kineziológiával egy megoldhatatlannak tűnő családi krízishelyzetben találkoztam, amely meghatározó élmény volt számomra, megerősítette és növelte érdeklődésemet a segítői tevékenység iránt. Jelenleg Budapesten a Van Egy Hely Spiritualitás Életenergia Központban segítek felnőtt és gyermek kineziológusként, theta-healing konzulensként, fejlesztő mozgásterapeutaként, OH instruktorként.

  Nagyon fontosnak tartom szakmai fejlődésem, ezért folyamatosan képzem magam. Rendszeresen járok tanfolyamokra, szemináriumokra, szakmai előadásokra. Minden megszerzett ismeretemet a kineziológiai munkámba integrálom.
  A megszerzett tudásom birtokában hatékony segítséget nyújtok a hozzám forduló gyermekeknek, felnőtteknek abban, hogy ki tudjanak teljesedni életük minden területén és felszabaduljanak azok közül az érzelmi, mentális, anyagi vagy egyéb gátak közül, amelyek most fogva tartják őket.

  Minden nap örömmel tölt el, hogy részese lehetek, és láthatom ahogy emberek szabadulnak meg érzelmi terheiktől, megint önmagukra találnak, képesek lesznek új döntéseket, szabad választásokat hozni, fejlődni életük olyan területein is, ahol ennek korábban esélyét sem látták. 

  Szeretettel várok mindenkit!

  Tanulmányaim:

  REIKI
  Egészségügy és természetgyógyászat
  ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet) egészségügyi és természetgyógyászati vizsga

  Kineziológia
  ONE BRIAN
  Gyermek kineziológia
  TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia)
  ETI szakmai kineziológia vizsga
  Bach, DEVA, MAUI virágterápia
  Szellemgyógyászat
  Brain Gym

  Theta-Healing

  Komplex Mozgásterápia

  OH Instruktor