nem post

Gyógyítsd meg önmagad!

Uza Gitta, Kállmánn Erika, Somogyi Zoltán GYÓGYÍTSD MEG ÖNMAGAD!

Uza Gitta, Kállmánn Erika, Somogyi Zoltán

Szeretettel várunk 2017 május 27-én 15- től 18 óráig

a Van Egy Hely Életenergia Központban. (Bp. VIII. Rökk Szilárd u. 11. f.sz.: 1.)

 

Uza Gitta, diplomás parapszichológus vagyok. A hozzám fordulókkal 24. éve nyújtok segítséget a tanult technikákkal, valamint az Uza G. Metódussal.

Egy látványos bemutató alatt megismerkedhetsz egy olyan egyedülálló technikával, ami által képes vagy saját magadon olyan természetgyógyászati módokat alkalmazni, amik kimondottan a Te testi- lelki feladataid megoldására irányulnak. Anélkül, hogy bármit is tanultál volna, egy kellemes, meditatív állapotban ösztönösen megérzed, hogy milyen mozdulatokat, mozgásokat végezzél el magadon állapotod javítása érdekében.

Az egyéni és csoportos foglalkozások alkalmával az ősi tudás felszínre hozásával állapotjavulás, stagnálás, teljes regeneráció tapasztalható:

MR, CT vizsgálattal kimutatott gyógyult gerincsérv, pánikbetegség, depresszió, különböző belső szervi problémák, születési rendellenességek, sclerozis multiplex, sokízületi gyulladás,különböző mozgásszervi problémák, látás- és hallás-károsodás, keringési problémák, daganatos elváltozások, életviteli nehézségek,párkapcsolati problémák.

 

Kállmánn Erika Zsuzsanna vagyok, női jóga oktató.

Az Anaya női jóga  Hatha jóga gyakorlatokon alapuló, de a női ciklust messzemenőkig figyelembe vevő irányzat . Az egészség megőrzése és esetleges helyreállítása a cél a jóga eszközeivel. Rendszeres gyakorlással igen szép eredményeket érünk el nőgyógyászati problémák esetén is, kiegészítve az orvosi kezelést!

Egyéni kezelésekre is van lehetőség, testreszabott gyakorlatokkal, illetve csoportos óra keretében is igazodunk a női ciklushoz!

 

 

 

Somogyi Zoltán szaktanácsadó vagyok. Egyéni és csoportos foglalkozásokon várom az érdeklődőket a növényi esszenciák alkalmazásának megismerésére. Jelentős javulások érhetők el különböző bőrproblémáknál, ízületi- mozgásszervi elváltozásnál, fájdalomnál. Kitűnő a stressz oldó, hangulatjavító, alvást segítő hatásuk.