nem post
Krajcsó Nelli

Krajcsó Nelli

Krajcsó Nelli vagyok, mindfulness meditációs tréner. Tanulmányaimat a spanyolországi Mindful Academy-n végzem, ahol 2016-ban, angol nyelven, a TTR1 100 órás nemzetközi képzésen a meditációtanításhoz szükséges elméleti és gyakorlati alapokat sajátítottam el, és az MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction – Mindfulness Alapú Stresszcskökkentés) tréning oktatására lettem felkészítve. A képzésem 2017-ben folytatódik, hogy nemzetközi MBSR tréneri akkreditációt szerezhessek a Yoga Alliance Professionals szervezetben. A képzésem az Mindfulness-based Teaching Assessment Criteria (MBI-TAC) és a UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations setting standards for mindfulness-based teaching és a Good-practice Guidelines for Teaching mindfulness-based courses szerint folyik. A hivatalos értékelésemben a tanáraimtól, Kathy Wardtól és Bodhin Philip Woodwardtól a következő visszajelzést kaptam:
“Hiteles tanítási stílus, magabiztos meditációvezetés saját tapasztalatokból táplálkozóan. Szívből jövő szavak, kedves és odaadó irányítás, nyugodtság, kiegyensúlyozottság és teret adó tanítás.”
Saját meditációs gyakorlásomat naponta folytatom 2014 óta. A meditációnak, és kifejezetten a mindfulness megközelítésnek sok tapasztalatot, és pozitív változást köszönhetek. Jobb vezető, kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb munkatárs és barát lettem általa. Egyetértek Jon Kabat-Zinnel azzal kapcsolatban, hogy a mai, rohanó világunkban a meditáció nem luxus többé, hanem alapszükséglet egy sikeres és boldog élethez.     Magyar és angol nyelvű tréningjeimen, workshopjaimon és táboromban többszáz embernek mutattam vagy tanítottam meg a mindfulness meditáció alapjait. A hitelességben, a kipróbált módszerekben, a praktikus megközelítésben és az őszinte tanítási módszerben hiszek. Főállásban a Slow Budapest nevű mozgalmat és csapatot vezetem, a felgyorsult életünk okaival és következményeivel, és a lassítás lehetőségeivel foglalkozom. Budapesten biciklivel közlekedem, szabadidőmben rendszeresen jógázom, nagyon szeretek teázni, nem rendelkezem okostelefonnal és nagy fontosságot szentelek a kikapcsolt óráknak.