nem post

Yotengrit Alapítvány Klubest

Dr. Darnói TiborYotengrit Alapítvány Három Nádszál Klub

A Yotengrit szellemisége az ősi magyar világképből ered, amely mellérendelő rendszerben szemléli a világot. Ez valódi dualitás, az "is-is" világa, az együtthatás és felemelkedés megvalósításának útja, mely egyenrangú, együttható párban értelmez minden kettősséget. Mindkét fél egyenlő és szabad, egyik sincs alárendelve a másiknak. Ebben szembenállás helyett együttállás van, ahol az energiák is párban állnak és erősítik egymást, összeadódnak. Ez a tudás bennünk él, nyelvünk és lelkületünk is e mellérendelő világképpel átitatott. Megvalósítása a tudatváltás és felemelkedés elkerülhetetlen lépcsőfoka.


 

 A „Tiszta Lappal” című klubbeszélgetés következő témája


 

„Elvitathatatlan női és férfi szerepek”

 

A világ folyamatosan változik, csak a változás örök. Nincs két egyforma pillanat, ami elmúlt nem tér vissza soha. Mindez befolyásolja a mindennapjainkat, az életvitelünket, a mai korban már másként zajlanak a hétköznapok, mint régen. Része ennek a folyamatnak, hogy összemosódnak a Női és Férfi szerepek, de ennek vannak határai. Nem csupán azok, melyeket ki-ki így vagy úgy gondol, hanem az áthághatatlanok, a természet rendje szerint. Mert vannak törvények, melyek minden változás ellenére – változatlanok. Az ikerörvénylés rendjéből fakadó elvitathatatlan Női és Férfi szerepekről lesz szó, gyere el közénk és beszélgess velünk!

A Yotengrit bölcselet számos olyan összefüggést tartalmaz, melyet érdemes mélyebben elemezni, és együtt értelmezni mindazokkal, akik a tan iránt érdeklődnek.

Gyere el közénk és beszélgess velünk!

Találkozónk helyszíne a Van Egy Hely Életenergia Központ.

Mivel már csak pár hely maradt és a terem korlátozott befogadó képességű, kérjük, feltétlenül regisztráljatok az alapitvany@yotengrit.hu címen!

A terembérlés hozzájárulási költsége 1.000 Ft.

Cím: Budapest VIII. ker., Rökk Szilárd utca 11. fszt 1. (11-es kapucsengő)

Szeretettel várunk!