nem post
Oktatás

Integrál jóga

Sápi Ádám

"A jóga nem a feledés homályába tűnt ősi mítosz, hanem jelenünk legfontosabb öröksége. A jelenkor alapvető szükséglete és a holnap kultúrája.” – Szvámi Szatjánanda Szaraszvati.

Az integrál jóga a test, az energetika és a tudat jógája. A testet dinamikus napüdvözlet variációkkal ébresztjük, az energetikát légzéstechnikákkal hangoljuk, az értékes tapasztalást önismereti szempontból is tudatosítjuk, és mint testi létünkben megnyilatkozó bölcsességet integráljuk lényünk egészébe.

Az általam közvetített jóga klasszikus alapokon nyugszik, integrálja a klasszikus jógairányultságok javát (hatha, tantra, kundalíni, dzsnyána, rádzsa), hiszen ezek egymástól nem elválasztható dolgok. Továbbá mégis modern abban az értelemben, hogy át van itatva a saját kultúránk értékes tapasztalataival, jelenünk szemléletmódjával, megtalálod benne az astanga dinamizmusát, a vinyasa áramlását, a légzés, az önismeret és az átalakulás művészetét. Nem wellnessjógázni fogunk, és egy idegen egzotikus kultúra múltba vesző misztikus ködében sem szeretnénk tévelyegni.

Az órák a következő modulokból épülnek fel: bemelegítés, energizáló dinamikus fázis (napüdvözlet variációk különféle fókuszokkal), ászanák (testtartások, nyújtás), légzéstechnikák, belső érzékelés, relaxáció, meditáció, havonta elmélet és megosztásos beszélgetések

Időpont: Csütörtök 17.30-19h (bekapcsolódás folyamatosan lehetséges)
Helyszín: VanEgyHely 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)
Jelentkezés: a helyszínen vagy 30/9633930
Vezeti: Sápi Ádám jóga oktató, bővebben
Ne feledd: kényelmes laza öltözet
Hozzájárulás: 1800Ft/alkalom vagy 4 alk. bérlet 6500Ft / 5 hétig érvényes.

További információk:

http://adamkadmon.hu/rendszeres-gyakorlas/integral-joga/