nem post

Belső Nap Klub

Csongrádi Kata

Kedves Angyaltársak!

 Ezen az évadzáró klubtalálkozón az emberi kapcsolatok fontosságára fókuszálunk. 

A személyes találkozásokat sajnos, nem pótolják az éteren keresztül érkező üzenetek. Kétségtelen, hogy a virtuális kedvességek is szerezhetnek örömet, sőt egy- egy interneten vagy mobilon érkező dicséret beragyoghatja az egész napunkat, de mi, emberek úgy vagyunk megteremtve, hogy fizikai valójában is szeretjük érezni a hozzánk közel állók jelenlétét, kisugárzását.

Bízom benne, hogy ezen az összejövetelen sikerül egymásnak annyi szeretet- energiát adni, ami kitart a legközelebbi (szeptember 30.-i) találkozóig.

 Kérem, hogy mindenki fogalmazza meg azt a

három szót, amit a legjobban szeretne hallani,

azt a

 három dolgot, ami a legmélyebb vágya,

azt a

 három félelmet, ami aggálya lehet ezekkel kapcsolatban

 és azt a

 három megerősítést, amelyek miatt a vágyai mégis meg fognak valósulni.

Ehhez persze elengedhetetlen az ELENGEDÉSE MINDEN NEGATÍVUMNAK, amit ezúttal énekelve is meg fogunk tenni a NINCS MIT TENNI, RÉSZEMRŐL ENNYI című  új dal segítségével. Tőletek azt kérem, hogy ezt a bemondást : NINCS MIT TENNI, RÉSZEMRŐL ENNYI addig tanuljátok meg. 

Az energiafeltöltést Belső Nap meditációban folytatjuk, tudatosítva, hogyan éljünk békében önmagunkkal, tudatosítva, hogy mindig ott vagyunk, ahol éppen lennünk kell, mindig azt tesszük, amit éppen tennünk kell , hiszen  - ahogy a TAO tanítja - A CÉL: MAGA AZ ÚT…amihez Maharishi  Maresh Jogi   - a transzcendentális meditáció atyja -  bölcsen hozzátette: „hát akkor élvezzük ezt a nagy kalandot, drága barátaim” .

Természetesen a NAPHIMNUSZ sem maradhat el, ahogyan aktuális szülinaposaink: Kotaszek Hedvig, Nickné Marika és Seidman Zsuzsa ünneplése sem. 
És persze lesz Angyalkártyás- útmutatás és nasi és gyerekpezsgős koccintás és nevetés.☺

 

Várlak Titeket végtelen szeretettel:

 

Kata