nem post

Belső Nap Klub

Csongrádi Kata
Kedves Angyaltársak!
Azt hiszem, eljött az ideje a LELKI NAGYTAKARÍTÁSNAK.

A szélsőséges időjárás néha szélsőséges indulatokat válthat ki belőlünk, amelyeket azután nem győzünk megbánni. Egy hirtelen jött negatív esemény könnyen felborzolhatja a kedélyeket és  - mint tudjuk – a düh, a harag rossz tanácsadó. Ezért is nagyon fontos, hogy még koncentráltabban figyeljünk a belső harmóniánk megteremtésére és megtartására: a BELSŐ NAPUNK fénylő sugárzására, az általa érkező sugalmazásokra és képesek legyünk a középpontunkból szemlélni a külső történéseket.

A mostani összejövetelen a feszültségoldásra fókuszálunk. Először persze önmagunk hibáival szembesülünk és ezektől a nemkívánt  elemektől veszünk „érzékeny” búcsút.

Ezen a találkozónkon – ha szabad így fogalmazni - szinte megváltjuk önmagunkat, hogy lelkileg újjászületve, Istenadta Fénnyel, Erővel feltöltődve, Belső Napunk ragyogásával ünnepelhessük majd a Húsvétot.

Szivárványszínű aurát teremtünk magunk köré, aminek egy – Édesanyámtól örökölt – szivárványszínű kövecske lesz a jutalma.

Kérem, hogy papírt, tollat hozzatok Magatokkal és egy pici jelképes Húsvéti ajándékot is, amit egymásnak adhatunk.

Természetesen kölyökpezsgővel koccintunk a Kos szülöttek és a névnaposok egészségére, valamint énekelünk és táncolunk is!

Várok mindenkit végtelen szeretettel:

 

Kata