nem post

Belső Nap Klub

Csongrádi Kata

 

Kedves Angyaltársak! 
 

Ha akarjuk, ha nem, új időszak veszi kezdetét és mi sokat tehetünk azért, hogy boldog legyen ez az Újévünk, amit szívből kívánok ...magunknak.

2018 a TEREMTÉS ÉVE, amikor csőstől, egyszerre jöhetnek a csodák, amelyeket bevonzzunk és mivel 2018 a MESTERRÉ VÁLÁS ÉVE is, ( 2+1+8= 11) ezért a megpróbáltatások leküzdése által olyan magas szintre emelkedhetünk, amely szinten valóban képesek leszünk Sorsunk Mesterévé válni.

Azt hiszem, már most istapasztaljuk, hogy hihetetlenül érzékennyé váltunk mindenre, ami körülvesz minket. Nos, az előrejelzések szerint ez az érzékenység az előttünk álló egy évben minden egyes nap fokozódni fog.  

A csillagjósok szerint 2018 február 2-án megnyílik a 2:2:2 dimenziókapu, ami hatalmas erejűre növeli a már eddig is rendkívül intenzív intuitív energiákat, amelyek egész évben minden egyes nap egyre erősödve érkeznek majd hozzánk.

Amikor egy új és intenzív energia érkezik az életünkbe, sajnos néha előfordul, hogy ahelyett, hogy a dolgok jobbra fordulnának hirtelen sokkal rosszabbak lesznek, mert nem vagyunk fogadóképesek rá, mert a saját „testi-lelki-szellemi számítógépünk” nem elég fejlett ahhoz, hogy ráhangolódjon a magasabb intelligenciára.

Ezért aztán az történik, hogy a megújult intenzitással felénk száguldó Isteni Erő hiába akar minket felemelni, magasabb rezgésszintre segíteni, a régi „sotfverünk” nem képes fogadni az új impulzusokat és ahelyett, hogy élveznénk a lehetőséget, elmegyünk mellette, vagy ellenállunk neki és esetleg belebetegszünk.
Mit lehet tenni?

Frissíteni kell a berendezést és - talán egy softver cserével -  új programozást beiktatni.

Nos, mi pontosan ezt fogjuk most tenni.

Belső Nap meditációban az Égi Szervizhálózathoz fordulunk segítségért és egy  - 2018- as elvárásoknak megfelelő, „minden igényt kielégítő”, extrákkal felszerelt - univerzális erővel feltöltött ütőképes programot iktatunk be helyette.

Kérem, hogy mindenki hozzon magával papírt, ceruzát, tollat és írja fel addigis, hogy mit vár el önmagától az újévben?

Mi az, amit eddig nem tudott megoldani, mert úgy érezte, nincs hozzá képessége és mi az, amire vágyik, hogy képes legyen rá? Mi az, amiben fejlődni szeretne?

Várlak Titeket végtelen szeretettel, hogy a meditáción túlmenően megünnepeljük a Bak és Vízöntő szülötteket, gyerekpezsgővel, nasival, énekkel …☺

Öleléssel:

Kata