nem post

Oravecz Orsolya

Jógaoktató, coach


 

Mindig hívott a természet. Teljesítménytúra, terepfutás, hegymászás, sziklamászás, egyaránt szenvedélyesen érdekelt: válogatott ultrafutó voltam, hegyeket és hosszú alpesi sziklautakat másztam. Nem tudtam és akartam választani: a mozgás, a kaland az életem.

Később éreztem, hogy valami hiányzik. Így kezdtem jógázni 8 éve. Nyújtani mentem, de gyorsan megláttam, hogy életfelfogásomra mélyen kiható rendszerre találtam.
Hatha jóga oktatóképzést Bálint János (Purnam), koncentráció és meditáció oktatóképzést Kádár Zoltán és Papp József irányításával végeztem.

Folyamatosan képzem magam, hogy hatékony és biztonságos gyakorlásokat vezethessek. OKJ Fitness Instruktor képesítést szereztem és a nyugati sporttudomány eredményeit is felhasználom a tanítás során.

Hosszú ideje biológus-közgazdászként üzleti elemzéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozom multicégeknél. A munkámban megtapasztalt helyzetek indítottak el a szervezeti és személyes képesség- és készségfejlesztés irányába. Trénerképzést az Innopodnál, coachképzést Piczkó Katalinnál (Tolerance Tréning) végeztem. A jóga és a coaching számomra a személyközpontú támogatás kétféle, összefüggő irányát, módszerét jelenti.

Itt találhatsz rólam több információt:

http://oraveczorsolya.hu/

https://www.facebook.com/orsiyogini/