nem post
Pintér Árpád Zoltán

Pintér Árpád Zoltán

Pintér Árpád Zoltán vagyok.

Mindig is érdekelt, hogy tudnék segíteni másoknak.
Eleinte – közel két évtizeden keresztül – a szabadidős sport, a mozgás területén bontakoztattam ki ezt a készségemet, és emberek kondíciójának fejlesztésével és közérzetének javításával foglalkoztam. A sok mozgás mellett hamar rájöttem, hogy egy jóleső masszázs megnyugtat, felfrissít, kényeztet, feltölt energiával és lehetőséget ad csak magammal foglalkozni. Kiderült, hogy az érintést legalább annyira szeretem, mint a mozgást. Már tudtam milyen kapni, de nagyon vágytam a tapasztalásra, hogy milyen adni. Milyen megérinteni a másik embert úgy, hogy ezzel segíthetek neki.

2000-től hobbiszerűen alkalmaztam a masszázst családtagok, barátok kezelésére.

2006-ban a pozitív visszajelzések és bátorítások után, valamint egy csodálatos polinéz masszázstapasztalat hatására elindultam az ÚTON. Witold Kucharchzyk vezetésével megismerkedtem a Ma-Uri masszázzsal és annak szellemiségét adó ősi tudással, a HUNA-val. Innen egyenes út vezetett további masszázsok megismeréséhez.

Még ebben az évben Közérzetjavító és frissítőmasszőr végzettséget szereztem, de rájöttem, hogy leginkább az ősi kultúrák által használt és bevált gyógyító folyamatok, valamint a mögöttük rejlő tudás és szellemiség érdekel.

 

Ezután belemerültem a hawaii gyógyító technikák megismerésébe. Überhardt Ancsátólmegtanultam a Lomi Lomi Nui-t, a Hawaii Hot Stone masszázst, valamint tovább mélyítettem a HUNA tudás ismereteimet, elvégeztem a haladó Lomi Lomi képzést. Az utóbbi években Tanítóm, Überhardt Ancsa mellett asszisztensként is részt vettem az egy éves haladó képzéseken, ahol magam is sokat fejlődtem, változtam, ahogy mindennapjaim részévé vált ez a szellemiség.

Hosszú évek tanulmányai és tapasztalatai alapján – és önös érdekből is, mert imádom, ha a fejemet masszírozzák –  kifejlesztettem az ALOHA Fejmasszázst, melynek az ALOHA szellemiség adja az alapját. Úgy éreztem, ezt a tudást másoknak is át kell adnom, így 2014 óta tanítom is.

2017 őszétől pedig elindítom a Lomi Lomi Nui alapképzést is.

Tudásomat a napi gyakorlat és a folyamatos képzések alapján fejlesztem tovább, hogy egyre mélyebben ismerhessem meg a masszázsoknak az emberi testre, a lélekre és a szellemre gyakorolt hatásait.

Hálásan köszönöm minden Tanítómnak a tapasztalásokat!

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél bejelentkezni, írj a lomiarpi(kukac)gmail.com  címre, vagy hívj a 0630/440-8677-es számon.