nem post

Az isteni jelenlét beáramoltatása életünkbe

Gábor Diána

A mai alkalommal megvizsgáljuk azokat a blokkjainkat, melyek elválasztanak minket attól, hogy az Isteni jelenlétünkkel kapcsolódjunk. A leglényegesebb, hogy szüleinkkel kapcsolatos neheztelést, haragot, sérelmeket el tudjuk engedni. Ehhez először is meg kell látnunk magunkban ezeket az érzelmi tölteteket. El kell ismernünk, ha van még neheztelés bennünk az irányukba és felismerni azt, hogy egyedül nem tudunk megbocsátani. Ez egy olyan emberfeletti dolog, ami csak akkor tud megtörténni velünk, ha átadjuk Istennek és kérjük tőle a kegyelmet a harag és neheztelés feloldozásában. Ez fogja megadni nekünk az igazi szabadságot. Ebben a folyamatban egy csodálatos vezetett meditáció fog segíteni minket és az Isteni gondviselés. Meglátjuk azt, hogy a szüleinkből vagyunk, fele-fele részben. Megtapasztaljuk anyát és apát önmagunkban és amikor ez zsigeri szinten megtörténik és elfogadjuk őket magunkban, saját magunkat is képesek leszünk elfogadni. Más út nem létezik önmagunk teljes elfogadásához. Ezen felszabadító folyamat után kapcsolódunk szívterünkkel és végre megtapasztaljuk azt a tiszta szeretetet, ami az igazi valóságunk.

Isten elültetett mindannyiunk szívében egy magot. A szeretet magját. Ma eljött az a nap, hogy ezt a magot oly sok törődés, gondozás, táplálás után végre kivirágoztasd magadban. Eljött az idő, hogy a szíved kapuja megnyíljon az Isteni jelenlétének. Itt az idő, hogy kapcsolódj a benned élő szeretethez, ami nem más, mint a Te saját Isteni jelenléted. Az a hatalmas intelligencia, amely mindent átsző az ő végtelen kegyelmével és szeretetével. Szeretet vagy! És az Istenid csakis erre a szent napra várt, hogy kapcsolódj hozzá. Öleld magadhoz Őt. És Ő viszont ölelhessen magához, dédelgethessen, a tenyerén hordozzon. Engedd meg hát neki, nyisd meg szíved kapuját a szeretetnek. S hol szeretet van, ott Isten van. S Isten ott van a szívedben. Lásd meg és érezd ezt a hatalmas erőt mert az igazi hatalom a szeretet. Az igazi erő a szeretet. Ebben a szentséges Isteni erőtérben fogunk ma együtt gyógyulni, emelkedni, ébredni. A folyamatot a deeksha energiája fogja mindenkinél támogatni, amely egyenesen az Isteni Forrásból érkezik hozzánk.

A program négy részből áll: 

Először a chakra dhyana meditációval tisztítjuk meg csakráinkat. A második részben dolgozunk az apai és anyai kapcsolatunk gyógyulásáért. A harmadik meditációban kapcsolódunk az Isteneni jelenlétünkkel és beáramoltatjuk Őt életünk minden területére. Végezetül a Soul Synk meditációban kérhetjük szívünk vágyának teljesülését.

Helyszín: Van egy hely, 1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11 / Fsz. 1. (11-es kapukód)

A részvétel 3000 Ft/fő

Kérlek a férőhely korlát miatt (12 fő) jelezd az érkezésed a gabor.diana@citromail.hu email címen. Sok szeretettel várlak!