nem post
Tóth Kornélia Randiguru és Szerelemfilozófus

Tóth Kornélia Szerelemfilozófus és Randiguru

Szeretettel köszöntelek Téged, aki a hozzád illő társad keresed, vagy szeretnéd meglevő kapcsolatotokat harmonikussá tenni.

A társkeresőknek, akik lélekkel is keresik társukat, itt a helyük. Az ország egyetlen ezoterikus tárkereső irodáját vezetem immár több mint 12 éve. Tagjaink zöme ezoterikus szemléletű. Hagyományos irodámban valós tagok, valós adatokkal, és kizárólag valós, komoly kapcsolati szándékkal keresnek társat. Minden társkereső tagunkkal szenélyesen találkozom, így személyes benyomást kapok róluk. Hagyományos irodám biztonsági hálót képez a társkeresők ismerkedését tekintve, itt a tettek bizonyítanak, nem az üres szavak. Szeretnél vége a igényeidnek megfelelő társat találni? Eleged van a magányból? Keresd fel irodámat, 70 / 850 69 69, hívj most. Halogatással az álmok szerte - foszlanak.

Elakadásod van, ugyan azt vonzod be, krízist élsz át, a párkapcsolatod szétesőben van, nem találod önmagad? Párkapcsolati coachként segítek vissza találni a boldog, harmonikus életedbe. A társkeresők a fejlődés útjára lépnek irányításom alatt. Együtt megtaláljuk az utat, mely által tudatos, és sikeres társkeresővé válnak. A pároknál pedig a válságos kapcsolatok visszatérnek ideális medrükbe, és megerősödnek, harmóniába kerülnek egymással a felek. Mindezt tanácsadásom keretében tudod te is elérni.  

Tanácsadás időtartama: 2 óra. Hatékony gyakorlatok az elmélet után.

femcafe.hu női online magazin szakértője vagyok, - olvasd a Randiguru blogom   és a www.igaztars.hu iroda alapítója 2006 óta. Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja vagyok

Hívj: 70 / 850-69-69