nem post
Petrik Márta Magdolna Reiki Mester

Petrik Márta Magdolna

AZ ÉLET egy KALAND

Erdélyi gazdag magyar nemesi családból származom. Mindez olyan régen történt, hogy a fizikai síkon már nem, de lelkiekben ma is ez a forrás gazdagít. Felelősség és humánus elkötelezettség van bennem embertársaim iránt. A II. világháború alatt német és amerikai fogságban voltunk, majd 1947 tavaszán nincstelen senkiként érkeztünk Magyarországra, mert Erdélyt ugyan régebben, de ismét visszacsatolták Romániához.

Innen kezdődik eszmélésem ,hogy aztán itt és a világnak több táján általam lehessen eseményekben dús, színes, kalandos életté életem. Sokat próbált, nehézségeket megélt ember vagyok. Kalandos éltem során nehezen találtam meg a helyem... Próbálkoztam újságírással, idegenvezetéssel, énekléssel, férjhezmenéssel, külföldi és hazai patikuskodással, folytonos tanulással, önképzéssel gyötörtem magam és talán másokat... Sok volt a betegítő stressz az életemben, amiből csak a reiki tudott kigyógyítani. Pedig néhány alternatív módszert is megtanultam…

Persze nem hiába, mert a tanítás során használom őket. Nagyon tisztelem például az autogén tréninget.

Reikis életem

Először 1990-ben kerültem kapcsolatba a reikivel. 1991januárban kaptam meg az első / Gorzó Andrea/ -áprilisban a második fokozatú Beavatást /Eördögh Kristóf / mesterektől. Aztán pontosan hét évig tanultam, tapasztalatokat gyűjtve formálódtam, fejlődtem. Ezalatt olyan érési folyamaton mentem keresztül, hogy kifinomodott rezgésem elérte a mester szint állapotát. Csak az az erő és tudás hiányzott belőle, amely a beavatási rituálé végzéséhez szükséges. Hét év alatt sok reiki mestert meglátogattam és kíváncsian vártam, vajon hogyan látnak engem, mit szólnak hozzám!

Egy neves amerikai és egy jól ismert német mester tanítványul fogadott és mesterré avatási ajánlatott adott. Nem fogadtam el! Hogyan és miért lettem mégis reiki mester? A kalandos és rögös úton járók egyszerűségével megkérdeztem egy általam kedvelt és nagyra tartott magyar reiki mestert is, hogy Ő vajon mesterré tenne-e engem. A válasz diplomatikusan így hangzott: ”nem mondok sem nemet, sem igent, majd meglátjuk mit hoz a jövő.” Aki által én szerettem volna mesterré válni, közvetítő útján közölte ,hogy nincsenek komoly szándékai velem. A kijelentés hátterét mindketten tudtuk…De csak én ismertem fel a kialakult helyzet kezelésének lehetőségeit. Mindig szeretetből, szánalomból és kíváncsiságból – öreg lelkem megnyilvánulásaiból – léptem meg életem mérföldköveit. Akkor is így lett. Döntöttem, megadtam magam, eldőlt a sorsom.

Az Úr akaratából, anno domini 1998. május 23.-án reiki mesterré avattatott egy arra érdemes, kevésbé híres, a Föld nevű bolygón élő, emberül gondolkodó, érző és cselekvő lény. A Beavatást dr. Kerkápoly Géza a Tradicionális Usui-Reiki rendszer mestere végezte, aki a reikis családfa származási vonalának hetedik ágából való. Így lettem a nyolcadik ág egyik gyümölcse. Ezután összeszedtem egy kötetre valót azokból az írásaimból, amik reikis életem igaz történetei.

Első könyvem 1999 Karácsonyán látott napvilágot, és reménykedve köszöntötte a XXI. Századot. Remélem, nem hiába! Szóval, írtam egy könyvet, ültettem néhány fát, felneveltem a gyermekeimet és rájöttem, hogy a piramis csúcsa még milyen messze van. Senki sem tökéletes. De törekedni érdemes.

A reiki a legegyszerűbb és a legintelligensebb eszköz a fejlődésre és a segítségnyújtásra. Hamvas Béla mondja: Nézz meg mindent, s ami jó, tartsd meg! Kedves/ érdeklődő /Tanítvány, vagy Jelölt! Néhány kérdésfeltevéssel megpróbálok segíteni Neked! Ha őszintén válaszolsz, tudni fogod, mit kell tenned, hol a helyed. -Fáradt vagy, esetleg stresszes az életed? -Akarsz friss és mégis nyugodt lenni, vagy még több?! -Szeretnéd megsokszorozni az energia szintedet mentálisan, érzelmileg és fizikálisan?

Jó helyen jársz!

A reiki: Egyetemes Életerő Energia. Felhalmozódik, egészséget, harmóniát, változást visz az életedbe. Minden tudatos pillanatodban az élet túlfizet Téged! 

+36/1/222-7027 06/20/460-9104 vagy pemama_3@hotmail.com 

Várlak minden szerdán 14:30 - 17:30 között a Van Egy Hely Életenergia Központban egy ingyenes Reiki kezelésre!

Reiki Tanfolyam

GYERE! SZERETETTEL VÁRUNK! SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Új könyvem is megvásárolható a központban!